Haasje Over

Ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Haasje Over is een grote binnen speeltuin met regionale allure. Kinderen t/m 12 jaar kunnen heerlijk klauteren, klimmen en spelen en voor de allerkleinsten is er een speciale peuterzone waar zij rustig en veilig kunnen spelen. “Haasje Over” is dagelijks van 09.00 uur tot minimaal 20.00 uur open, niet alleen voor de gasten van het recreatiepark, maar ook voor de mensen uit de regio.

Haasje Over is voor iedereen

Kinderen
Terwijl de kinderen zich vermaken in de unieke speeltuin met het thema boerderij, kunnen de ouders van een lekker kopje koffie genieten op het binnen of buiten terras.

Fitnes en welness
“Haasje Over” biedt de ouders ook de gelegenheid om gebruik te maken van de mooie fitness en welness ruimte, voorzien van o.a. sauna, zonnebank, massageruimte en op reservering kunnen ze terecht in de schoonheidssalon.

Binnenspeeltuin
De binnenspeeltuin, ook wel kids indoor genoemd, is o.a. voorzien van een ballenbak, een trampoline, 5 glijbanen, rodelbaan, spinnenwebtoren en nog veel meer. De kinderen kunnen wel tot 8 meter hoog klimmen.

Nieuwsgierig? Breng dan snel een bezoekje aan onze kids-indoor “Haasje Over”

Haasje over en korting


– 10%
per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– kinderen ouder dan 12 jaar mogen niet in de speelstructuur
– begeleiders zijn gratis

Deze korting voor Haasje Over ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas geeft u niet alleen korting voor Haasje Over, maar ook nog eens voor andere dagjes uit in Nederland. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit door heel Nederland. U wilt deze aantrekkelijke kortingen toch ook niet missen?

Bestel daarom de NapPas online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!