Het Stripmuseum Groningen

Superleuk uitje in Groningen en ontvang maar liefst 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kom naar Het Nederlands Stripmuseum Groningen! Wat is het nummerbord van Donald Duck? En, hoe heet het aapje van Dora? Deze en andere vragen komt u tegen tijdens een speurtocht door het leukste museum van Nederland. In Het Nederlands Stripmuseum Groningen ontmoet u al uw favoriete strip- en tekenfilmhelden van toen en nu.

Suske & Wiske, Fokke & Sukke, Spongebob
Na Suske & Wiske, Fokke & Sukke, Spongebob en Agent 327 ontmoet u Kuifje en Sigmund. Naast dat u lopend een reis door de striptijd maakt, kunt u ook binnenstappen in de wereld van Jan, Jans en de kinderen. Die komt tot leven als een draaiend theater waarna u samen met de bekende familie uit Libelle naar het stripmuseum reist.

Het Nederlands Stripmuseum Groningen en kinderen

Voor de jongste bezoekers zijn Dora, Avatar en andere Nick Jr Helden te bewonderen in de knaloranje Nickelodeon Hoek. Na een tocht door het museum kunnen bezoekers ook zelf aan de slag. Met de inspiratie die is opgedaan in het museum, tekenen en verzinnen zij in no-time zelf een mooi stripverhaal tijdens een workshop.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 12.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag en zon- en feestdagen van 10.00 tot 17.00
Tijdens vakanties maandag van 12.30 tot 17.00
Alle overige dagen van 10.00 tot 17.00

Het Nederlands Stripmuseum Groningen en korting

25% korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u niet alleen korting voor Het Nederlands Stripmuseum Groningen, maar ook voor andere dagjes uit. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd variërend. NapPas heeft ook rekening gehouden met slecht weer, want er zijn uitjes die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!