Hoeve SamSam, Loopfiets Limburg

Loopfiets tochten met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en/of het Peelgebied. Wij verzorgen op die manier groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familieuitjes, vriendenuitjes of gewoon een uitje met het gezin.

Je gaat samen op pad met unieke Loopfietsen (World’s first walking bike) met je gezin, familie of vriend(in)en, collega’s of je verenigingsleden. Met onze routebeschrijving in de hand, raak je SAMEN vertrouwd met het Midden Limburgse land.

Wat is een Loopfiets?
Een Loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het superslimme elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo ‘loopfiets’ je in een uur vijftien tot vijfentwintig kilometer.

De Loopfiets is een totaal nieuwe manier van verplaatsen. Met de elektrische ondersteuning kost het lopen op een loopfiets je niet meer inspanning dan een wandeling van A naar B. Het verschil is dat je dankzij de ondersteuning met fietssnelheid vooruitkomt, terwijl je je wandel tempo niet aan hoeft te passen.

De Loopfiets is een Nederlandse uitvinding uit 2014, Hoeve SamSam biedt als enige in Limburg de Loopfiets te huur aan.

Leuk?
Samen Loopfietsen is een bijzondere belevenis. Het is een nieuwe en unieke manier van voortbewegen, je bent aan het wandelen en fietsen tegelijkertijd, en het kost je geen moeite.

Dit wordt de leukste tocht van je leven.

De wind in de haren, zonnetje op de bol, zo Loopfiets je door het mooie Weerterland, Kempen Broek of Peelgebied.

Moeiteloos glij je langs vermoeide fietsers en uitgelopen wandelaars, wel even zwaaien natuurlijk!  Onderweg is er gelegenheid om even te stoppen bij een bezienswaardigheid, een picknicktafel of een horecagelegenheid

Ideaal voor het gezin, een vriendengroepje, voor de collega’s op kantoor. Kom en beleef samen deze unieke ervaring. Het is hoogst plezierig en geeft een uiterst voldaan gevoel.

Samen op pad met de Loopfiets = samen een unieke belevenis ervaren en delen! 

Korting met NapPas:

  • Met de NapPas krijg je korting voor een Loopfiets tocht bij Hoeve SamSam
  • Op vertoon van NapPas 10% korting, maximaal 4 personen
  • Tochten zijn 7 dagen in per week mogelijk, van 10 tot 13 uur of van 14 tot 17 uur
  • S.v.p. vooraf reserveren via tel. 06–28944044 of via de website
  • Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
  • Hoeve SamSam is gelegen in het plaatsje Nederweert, 3 minuten vanaf de A2 bij Weert (Limburg)
  • Gratis parkeren is mogelijk