IceKart Rucphen

Karten op ijs - nu IceKarten en ontvang € 7,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Karten op écht ijs bij IceKart Rucphen

Het is verfrissend, leuk voor iedereen en nergens anders in Europa permanent te vinden: karten op echt ijs. Niet alleen de leukste, maar ook de meest creatieve manier van karten. Want wie denkt dat ijskarten alleen voor snelheidsduivels is weggelegd, heeft het goed mis. Bij dit uitje draait het om de kunst van beheerst rijden én een perfecte timing. Geen koud kunstje, als je het ons vraagt. IJskarten doe je in speciale elektrische karts op een ruim 300 meter lange ijsvloer. Wachten tot er vorst wordt voorspeld hoeft gelukkig niet, want karten op echt ijs kan bij IceKart Rucphen als enige in Europa het hele jaar door!

Het meest verfrissende uitje

In groepen van maximaal 12 personen ga je na een korte instructie de pitstraat in om een kart te bemachtigen. Wanneer iedereen gereed is, wordt het circuit betreden en gaat de wedstrijd los. Hoe je die podiumplek gaat halen? Door vooral niet de snelheden van Max Verstappen te willen overtreffen. Het grote verschil tussen karten en ijskarten is namelijk de manier van rijden. Waar het bij karten hoofdzakelijk om snelheid draait, staat bij ijskarten alles in het teken van driften. Dat vraagt om een perfecte controle en besturing van de ijskart, want op de spiegelgladde ijsvloer maak je gemakkelijk een paar uitglijders! Wie de juiste lijn op de baan weet te pakken, de bochten goed inzet en handig is in driften, kan automatisch een betere rondetijd wegzetten.

Tip: Powerdrift!

Onze karts hebben vier snelheden waar de kart op kan rijden. Met de vierde snelheid kun je extra snel door de bochten driften. De Powerdrift houdt in dat jouw kart extra vermogen heeft, waardoor je kart directer reageert op het geven van gas en de driftbeleving nóg intenser wordt. Maar let op: het wil niet zeggen dat je gelijk een betere rondetijd neerzet met de Powerdrift. IJskarten op een hogere snelheid houdt juist in dat je nóg behendiger door de bochten moet driften! Durf jij het aan?
IJskarten bij IceKart Rucphen gebeurt altijd op reservering.

Adres:
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Telefoonnummer: 085 – 902 06 06

Voorwaarden

• Ontvang €7,00 korting p.p. op 2 driftsessies p.p.
• Alleen geldig bij IceKart Rucphen tijdens daltijden
• Niet geldig i.c.m. andere acties
• De actie is geldig t/m 31-08-2019
• Gedeponeerde voorwaarden zijn van toepassing
• Geldig voor maximaal 4 personen op vertoon van de NapPas

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor IceKart Rucphen, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!