In & Outdoor at Pinokkio

Leuke activiteiten bij Pinokkio met € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Welkom bij In & Outdoor at Pinokkio!

Wij zijn een veelzijdig bedrijf met leuke activiteiten.
In-& Outdoor at Pinokkio bied diverse activiteiten aan van 1 tot 100 personen.

In & Outdoor activiteiten:
In-& Outdoor at Pinokkio is in staat om de mogelijkheden van het indoor klimpark te combineren met eigen outdoor activiteiten zoals highland games, mountainbiken, kano varen, boogschieten en vlottenbouwen. Door in-en outdoor activiteiten te combineren kunnen gevarieerde programma worden geboden. De outdoor activiteiten worden uitsluitend aangeboden bij het vieren van verjaardag feestjes groepsarrangementen workshops of schoolreisjes en zijn weersafhankelijk.

In & Outdoor at Pinokkio en vrij spelen

Op woensdagmiddag,vrijdagmiddag en zaterdagmiddag van 12:00-18:00 kunnen de kinderen van 4-16 jaar komen ‘’vrij spelen’’en zorgen wij ervoor dat uw kind goed opgevangen wordt.  Tijdens het spelen kunnen de kinderen volop klimmen en klauteren in de jungle en het klimpark. De kinderen beleven de dag van hun leven.

Kortom: Kom en beleef het avontuur bij In & Outdoor at Pinokkio!

In & Outdoor at Pinokkio korting

– € 1,00 per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen.

De korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Met de NapPas krijgt u niet alleen korting voor In & Outdoor at Pinokkio, maar ook nog eens voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. Jaarlijks worden de dagjes uitgebreid, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij. Bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij beschikken namelijk over diverse uitjes die overdekt zijn. Wilt u meerdere keren naar hetzelfde uitje? Dat is geen probleem, want het kan allemaal met de NapPas!

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor uitjes!