Indoor Skydive Roosendaal

Een echte adrenaline kick en ontvang € 10,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Indoor Skydive Roosendaal

In Roosendaal staat het allereerste indoor skydive centrum van de Benelux! Hier kun je terecht voor een unieke vrije val ervaring zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen.

Indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal

Het is zover: je gaat indoor skydiven. Spannend! Zweef op de kracht van de wind en laat de adrenaline door je lijf stromen. Geniet van het bijzondere moment: you can fly! Indoor skydiven werkt verslavend: je wilt zo snel mogelijk weer de tunnel in en het gevoel van ultieme vrijheid ervaren. Een bijzondere ervaring die je niet snel vergeet!

Van jong tot oud: iedereen kan indoor skydiven. Indoor skydiven doe je in een zogenoemde verticale windtunnel. In de windtunnel wordt de vrije val bij het parachutespringen nagebootst. Daarbij beweegt de lucht van beneden naar boven met snelheden die variëren van 0 tot en met 250 kilometer per uur. Voor mensen is het dus mogelijk om veilig in een verticale windtunnel te vliegen zonder daarvoor gebruik te hoeven maken van een vliegtuig of een parachute.

Indoor skydiven met virtual reality boven wereldbestemmingen!

Uniek in de Benelux: bij onze Indoor Skydive VR ervaring ga je indoor skydiven met een virtual reality bril. Hiermee bootsen we een vrije val boven diverse wereldbestemmingen na. De combinatie van de virtual reality bril en de windkracht in onze windtunnel prikkelen ál je zintuigen. Bovendien krijg je speciale skydive ‘gear’ aan. Zo voelt het net alsof je een échte parachute om hebt. Dit is de meest realistische skydive ervaring die je indoor kunt beleven. Je kunt nu zelfs vliegen boven Dubai, Hawaii, de Algarve en San Diego!

Indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal gebeurt altijd op reservering.

Adres:
De Stok 24
4703 SZ Roosendaal

Telefoonnummer: 085 – 902 06 06

Voorwaarden

• Ontvang €10,00 korting p.p. op 3 Indoor Skydive sessies p.p.
• Alleen geldig bij Indoor Skydive Roosendaal tijdens daltijden
• Niet geldig i.c.m. andere acties
• Gedeponeerde voorwaarden zijn van toepassing
• Geldig voor maximaal 4 personen op vertoon van de NapPas

Bestel de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Indoor Skydive Roosendaal, maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!