Kaartjes Mini Efteling

Pak € 1,50 korting mee bij de Mini Efteling!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kaartjes Efteling… Daar maak je menig mens enorm blij mee! Een sprookjesbos vol magische verhalen, “papier hier” en spannende achtbanen: het uitje is voor velen een favoriet voor het gezin. Wist je dat er nóg een manier is om jouw portie Efteling magie te bemachtigen? Ken je Mini Efteling namelijk al? In de Mini Efteling vind je al jouw favoriete attracties en personages, maar dan in het klein! Met NapPas regel je ook nog eens jouw kaartjes Efteling in minivorm met korting!

Kaartjes Mini Efteling met NapPas

In 1985 opende in Nieuwkuijk de populaire Efteling in miniatuurvorm. Efteling liefhebbers bouwden daar namelijk het welbekende attractiepark tot in de kleinste details na. Van het sprookjesbos tot aan de pratende prullenbakken: alles is in miniatuur aanwezig! Echt spannend zijn het Spookslot en de Vogel Rok Lasershow. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de Mini Speeltuin terwijl de ouders genieten van een kopje koffie. Ook is er een winkeltje te vinden met frisdrank, popcorn, chips en diverse leuke souvenirs. In de Sprookjestuin kijkt Langnek boven de bomen uit en dansen de Rode Schoentjes op de muziek. De papegaai praat iedereen na en ook de Put van vrouw Holle ontbreekt natuurlijk niet. NapPas heeft voor jou een voordelige deal voor kaartjes Mini Efteling.

Rondleiding in jouw favoriete park

Ben je benieuwd naar alle details van Mini Efteling en het idee erachter? De gastheren en -vrouwen van Mini Efteling leiden je graag rond binnen het mini Eftelingpark. De rondleiding duurt ongeveer drie uur waarbij je echt álles te weten komt! Hiervoor heb je geen aanvullende kaartjes nodig.

Op naar de Mini Efteling

Met jouw NapPas regel je nu voordelig de kaartjes Mini Efteling:

  • Entreeprijs (incl. souvenir): € 7,-  voor € 5,50 (€ 1,50 korting)

Bij deze aanbieding ga je nooit met lege handen naar huis! Je ontvangt namelijk een exclusief souvenir bij jouw kaartjes voor de Mini Efteling! Mini Efteling – Waar kleine dromen groot worden… Wegens de beperkte ruimte is het nodig om vooraf te reserveren.