Kabouterland Speeltuinen en Zoo

Ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Bezoek Kabouterland Speeltuin en Zoo en beleef het allemaal. In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kunt u als u heel stil bent het leven van de Kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden. Achter iedere bocht ontdekt u weer een nieuw sprookjesachtig tafereel.

Via de grote glijbaan roetsjt u naar buiten de speeltuin in, waar zich ook de ingang van de Trollengrot bevindt. In deze grot leven en luieren de Trollen. Ga gerust naar binnen, maar pas op dat ze u niet zien!

Kabouterland Speeltuinen en Zoo is leuk

Buiten in de speel- en wandeltuinen kunnen de natuurliefhebbers hun hart ophalen, want hier leven de echte dieren als stinkdieren, wasberen, muntjaks, uilen, kangoeroes, reuzenschildpadden etc. Een bezoek staat garant voor een leuk dagje uit. Dit wilt u toch ook niet missen in Kabouterland Speeltuinen en Zoo?

Via de speel- en wandeltuin komt u bij het kasteel met zijn geheimzinnige gangen en trappetjes.

Hier leven verschillende dieren, samen met Hertog Wayk.

Kabouterland Speeltuinen en Zoo – korting

€ 1,00 korting per persoon, maximaal 4 personen. Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor dagjes uit en korting. De pas is onbeperkt geldig, dus u kunt meerdere keren naar hetzelfde uitje gaan. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd afwisselend. Bij slecht weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want wij hebben uitjes die overdekt zijn.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van de kortingen!