Kameleondorp

Bezoek de kameleon boerderij en ontvang tot wel € 2,40 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Op het avontureneiland wordt u ontvangen door een kameleonfiguur die u meteen wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die u leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen, touwslingeren, polsstokspringen over de sloot, van de kabelbaan, er is van alles te doen.

Op het avonturen eiland is ook het eten en drinken een belevenis voor jong en oud, u kan zelf van alles bakken op het open vuur bij de opkikker. Kortom, een bezoek aan Kameleondorp Terherne staat garant voor een leuk dagje uit!

Kameleondorp Terherne en de ligging

Kameleon Terherne is gelegen op een eiland in de Friese meren (tussen het sneekermeer en de Terhernster poelen) en je stapt zo het verhaal in van Hielke en Sietse. Hielke en sietse zijn immers ook de hoofdpersonages uit de boeken.

Kameleon Terherne met Dorp Lenten is ook met slecht weer te bezoeken! In Nederland bent u altijd afhankelijk van het weer en bij ons hoeft zich daarvoor geen zorgen te maken.

Op drie minuten lopen van het botenstation staat midden in het dorp de kameleon boerderij. Hierin is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd waar u zomaar de bewoners van het dorp tegen kunt komen.

Kameleon Terherne en het hele dorp Lenten

In het dorp zijn er pratende melkbussen te vinden bij verschillende bushaltes. De pratende melkbussen vertellen elk een stuk dorpsmysterie. Onderweg vind je aanwijzingen die je kunnen helpen met je speurtocht, mysterie en avontuur.

De cel van Zwart, het gemeentehuis, de speeltuin, huisje van de familie klinkhamer, de smederij. En in de molen het woudaapje en de dorpskerk kun je zelfs drie verdiepingen omhoog. In het voorhuis van de kameleon boerderij is het in het café vrolijk goed vertoeven en kan je er genieten van een heerlijke koffie.

Tijdens een rondvaart om het eiland worden de kinderen echte speurneuzen door veldwachter zwart te helpen met het oplossen van problemen.

Weer terug naar de vaste wal? Jij bepaalt wanneer je terug vaart met de boot! Lekker blijven zitten bij het vuur en een eigen pannenkoek maken kan ook!

Korting voor het avontureneiland

Maak kennis met Hielke en Sietse en de verhalen die de schippers van de Kameleon hebben! Kom langs in het Kameleon dorp en ervaar de avonturen op het eiland!

Normale kaart boerderij / eilandgoed bedraagt normaliter € 16,00 per persoon
– Met de NapPas ontvangt u voor een hele dag plezier € 2,40 korting p.p.
Niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

De NapPas bestelt u eenvoudig online. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Kameleondorp Terherne, maar ook nog eens voor andere dagjes uit in Nederland.

De NapPas is onbeperkt geldig dus u kunt meerdere malen naar bijvoorbeeld Kameleondorp Terherne gaan. NapPas beschikt over een uitgebreide zoekfunctie op de website waardoor uw keuze makkelijker wordt gemaakt.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!