Kameleondorp Terherne

Bezoek kameleon boerderij en ontvang tot wel € 2,40 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Op het avontureneiland wordt u ontvangen door een kameleonfiguur die u meteen wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die u leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen, Touwslingeren, polsstokspringen over de sloot, van de kabelbaan, er is van alles te doen. Op het eiland is ook het eten en drinken een belevenis voor jong en oud, u kan zelf van alles bakken op het open vuur bij de opkikker. Een bezoek aan Kameleondorp Terherne staat garant voor een leuk dagje uit.

Kameleondorp Terherne en de ligging

Kameleonboerderij met Dorp Lenten is ook met slecht weer te bezoeken! In Nederland bent u altijd afhankelijk van het weer en bij ons hoeft zich daarvoor geen zorgen te maken. Op drie minuten lopen van het botenstation staat midden in het dorp de kameleonboerderij. Hier is levensgroot het Kameleondorp Lenten in nagebouwd waar u zomaar de bewoners van het dorp tegen kunt komen. Bijzonder; er zijn pratende melkbussen in het dorp.

Deze melkbussen staan op verschillende bushaltes in het dorp en zij vertellen stuk voor stuk het dorpsmysterie. De cel van Zwart, het gemeentehuis, huisje van de familie klinkhamer, de smederij. En in de molen de woudaap en de dorpskerk kun je zelfs drie verdiepingen omhoog.

Kameleondorp Terherne en korting

Normale kaart boerderij / eilandgoed bedraagt normaliter € 16,00 per persoon
– Met de NapPas ontvangt u voor een hele dag plezier € 2,40 korting p.p.
– De prijs bedraagt dus (€ 16,00 -/- € 2,40) = € 13,60 per persoon
Niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

De NapPas bestelt u eenvoudig online. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Kameleondorp Terherne, maar ook nog eens voor andere dagjes uit in Nederland. De NapPas is onbeperkt geldig dus u kunt meerdere malen naar bijvoorbeeld Kameleondorp Terherne gaan. NapPas beschikt over een uitgebreide zoekfunctie op de website waardoor uw keuze makkelijker wordt gemaakt.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!