Kamer 51

Kom naar Zeeland en ontvang 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kamer 51 Middelburg  
Escape Room Kamer 51 in Middelburg is de eerste en best beoordeelde Escape Room van de provincie Zeeland. In het pand zitten twee Escape Rooms (Kamer 51 en De Tovenaarskamer) waarbij je als groep 51 minuten de tijd krijgt om te ontsnappen uit een kamer vol puzzels en raadsels.

Kun je tegen de tijdsdruk, opereer je als team, help je elkaar op de juiste wijze om alle codes te kraken? Er wordt het nodige van je gevraagd om binnen 51 minuten met een voldaan gevoel de ruimtes te verlaten! De ruimte waar gebruik van wordt gemaakt is ongeveer 25m2 groot.

Jullie hebben een fantastische prestatie neergezet en dan is het tijd voor een borrelhapje en een drankje. Kamer 51 staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid.

GPS tochten Middelburg
Ook bieden wij GPS-tochten door Middelburg aan. Je kunt kiezen uit één lange GPS-tocht of twee korte tochten. De GPS-tocht is een leuke en gezellige manier om historisch Middelburg beter te leren kennen. Zo ben je lekker in beweging en kun je heerlijk genieten.

Wil je een lekker dagje weg plannen dan is Middelburg als hoofdstad van Zeeland een absolute aanrader. Tijdens de zomermaanden komen er zeer veel toeristen die alle hoogtepunten van de stad willen ontdekken. Je vindt er leuke unieke winkeltjes en prachtige oude panden die de sfeer van de gouden eeuw doen herleven.

Met de GPS-tochten kom je langs onbekende hofjes en steegjes, maar zul je ook bekende delen van Middelburg ervaren. Tevens krijg je tijdens de GPS-tochten extra informatie van de stad Middelburg!

Korting met NapPas

– 15% korting geldig voor teams van drie of vier personen (vertoon van de NapPas)
– Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
– Korting is geldig voor Kamer 51, Tovenaarskamer en GPS-tochten