Kasteel Radboud

Beleef de Middeleeuwen met liefst 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef de Middeleeuwen op kasteel Radboud! In het 13e eeuwse kasteel is een collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw illustreren. Daarnaast is er een vaste tentoonstelling die inzicht biedt in het dagelijks leven in de Middeleeuwen. Kasteel Radboud biedt ook ruimte aan wisselende exposities.

De Middeleeuwen

Bezoek deze prachtig gelegen dwangburcht van Floris V (1296) aan de kust van het IJsselmeer en zie hoe het dagelijks leven in de middeleeuwen eruit zag. Tijdens de Schoolvakanties en op zondagen kunt u dagelijks om 14.15 uur meelopen met onze gratis rondleiding.

Kasteel Radboud en de activiteiten

Op het kasteel worden allerlei activiteiten georganiseerd. In het winterseizoen is er een reeks van (vertel)concerten. Tijdens het zomerseizoen zijn er middeleeuwse weekenden met de levende geschiedenis groep het Verbond van Christophorus. Maar er is veel meer: de agenda biedt een overzicht van onze activiteiten. Voor de kinderen is er onze interactieve speurtocht waarmee de code van de schatkist gekraakt kan worden. In het pinksterweekend wordt het kasteel bezocht door het 14e eeuwse reisgezelschap “Het Verbond van Christophorus” en kunnen de bezoekersmeedoen met hun activiteiten.

Diverse evenementen
In de zomer en winter worden er diverse evenementen en concerten op het kasteel georganiseerd. Voor scholen uit het basisonderwijs biedt Kasteel Radboud een aantal mogelijkheden. Voor een bezoek aan het kasteel zelf, maar ook om op school met de Middeleeuwen bezig te zijn.

Kasteel Radboud en korting

25% korting per persoon
– maximaal 4 personen

Deze korting ontvangt u als u de NapPas online bestelt. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. U ontvangt naast de korting op Kasteel Radboud ook nog eens flinke kortingen op andere dagjes uit. NapPas werkt samen met meer dan 250 dagjes uit in Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk uitje voor u bij!

Bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van leuke dagjes uit!