Kasteelschutters

Middeleeuws boogschieten en ontvang 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Middeleeuws Boogschieten

Beleef de Middeleeuwen op het bijzondere Buitengoed Dorrepaal in Leidschendam-Voorburg met Kasteelschutters.
Het Middeleeuws boogschieten is geschikt voor alle leeftijden en het maakt niets uit of u wel of niet eerder met pijl en boog hebt geschoten. We kunnen schieten met bogen van verschillende sterkten waardoor het voor niemand een probleem hoeft te zijn de roos te raken. Op een ontspannen en gezellige manier en in een Middeleeuwse sfeer leren we u hoe er in die tijd geschoten werd met zowel de Handboog als de Kruisboog. Dit kan allemaal in Kasteelschutters!

Natuurlijk beginnen we eerst met een uitleg in deze 90 minuten durende workshop en leren we u stap voor stap de fijne kneepjes van het boogschieten.

Kasteelschutters op alle dagen

Het Boogschieten met de NapPas korting kan op alle dagen. Op de woensdagen en zaterdagen tussen 13.00-17.00 uur is het extra voordelig schieten op Dorrepaal. Andere locaties, dus ook bij u in de buurt is ook zeker mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Natuurlijk is een workshop Middeleeuws Boogschieten ook bijzonder leuk voor een Bedrijfsfeest – Familiefeest – Kinderfeestje omdat we er eventueel ook een compleet programma van kunnen maken met een zaal/vergaderruimte, Catering, Diverse andere Middeleeuwse Activiteiten, ook voor grotere groepen op verschillende Erfgoed locaties in Nederland.

Een workshop voor 4 personen met de NapPas komt op € 16,- pp op woensdag en zaterdag, locatie Buitengoed Dorrepaal.
Vraag voor andere dagen, andere locaties, Compleet Kinderfeestje of met grotere groepen een vrijblijvende offerte aan via info@kasteelschutters.nl of bel Rob voor vragen op 06-12412092

Kasteelschutters en uw voordeel

 20% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

U ontvangt de korting voor Kasteelschutters door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de pas voor dagjes uit met korting. Het aanbod aan dagjes uit wordt jaarlijks uitgebreid, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij.

Bestel de NapPas en ontvang korting voor o.a. Kasteelschutters en meer!