Kerstcircus Haarlem

Het nieuwste circusprogramma met 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kerstcircus Haarlem

U wordt meegenomen in de wondere wereld van het circus. Bij het Kerstcircus Haarlem versmelten het genieten van food, fun en circus samen. Naast de spectaculaire 2,5 uur durende show vindt u ook foodtrucks, live performance van circusartiesten in de foyer en een heuse circusacademie waar u zich voorafgaande aan de show een ware artiest waant. Onder de bezielende leiding van een gecertificeerd circusdocent leert jong en oud mooie circustechnieken zoals jongleren, draadlopen, bordendraaien, eenwielrijden en hoelahoepen. Daardoor zult u als ervaringsdeskundige met andere ogen naar de wervelende acts van circusartiesten kijken. Tevens is er een samenwerking met het Pannenkoekenparadijs op het Reinaldapark in Haarlem. Het circus biedt aantrekkelijke arrangementen voor lunch en diner in combinatie met een bezoek aan de circusvoorstelling.

Wat biedt het Kerstcircus Haarlem?

Artiesten

Kerstcircus Haarlem staat dit jaar in het teken van de “The Next Generation”. De artiesten die dit jaar zullen optreden hebben ons zelf op het idee van dit thema gebracht. Veel van de artiesten die in het seizoen 2018-2019 optreden zijn namelijk in de voetsporen van hun beroemde vader of ouders getreden, om te beginnen Justin Ronday (van vader spreekstalmeester Robert Ronday), Brayan en Elena Gambi, kinderen van parterre acrobaat Serge Gambi, dierentrainer Karl Trunk, zoon van de vermaarde dierentrainer Wolfgang Trunk en Regina Strassburger. Zij hebben de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten gekregen en hebben allen een flinke eigen (moderne) draai gegeven aan hun optreden. Met hun ouders als coach, om nog beter te kunnen presenteren dan de vorige generatie. Zij bieden in Haarlem het beste van het beste van internationale circusacts die overal beroemd, geroemd en geprezen zijn. Uiteraard zijn deze inmiddels ook beroemde zonen en dochters al diverse keren in de prijzen gevallen.

Dieren

Een circus is alleen circus als er dieren zijn. En het publiek is ook gek op acts met dieren, vooral als men weet dat er voor die dieren goed gezorgd wordt en dat het dierenwelzijn voorop staat in het beleid van het circus. Bij het Kerstcircus Haarlem houden wij daar rekening mee.

Korting met NapPas

20% korting op uw entree kaarten. Hoe ontvangt u deze korting? Deze korting krijgt u bij NapPas door online de NapPas te bestellen. U krijgt met de NapPas namelijk korting in o.a. Kerstcircus Haarlem en nog meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. De NapPas kost slechts €29,95 per jaar en u krijgt bovendien voor meerdere personen korting. Het is dus de ideale oplossing voor gezinnen die uit willen met korting.

Interesse? Bestel de NapPas eenvoudig online en ontvang korting voor Kerstcircus Haarlem en andere uitjes!

Circusvoorstellingen zijn van 21 december 2018 t/m 6 januari 2019