KidZcity

20% korting per persoon!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

KidZcity

KidZcity Utrecht is een van de grootste indoor speeltuinen van Nederland. In KidZcity kunnen kinderen naast verschillende attracties ook klimmen en klauteren en lasergamen. Je kan er kinderfeestjes geven in de indoor speeltuin of je kan er een gezellig dagje uit maken met je gezin.

Één van de grootste indoor speeltuinen van Nederland

KidZcity is een enorme speeltuin met erg veel te beleven en te doen. Er zijn veel dingen die de kinderen kunnen doen. Zo kunnen ze lekker klimmen en klauteren. In dit gedeelte wordt er onderscheid gemaakt in leeftijd. Zo zijn er twee delen. Je hebt een gedeelte waar kinderen tussen de 0 t/m 4 jaar lekker rustig kunnen spelen en gedeelte voor de wat oudere kinderen.

Personeels leden controleren hier ook regelmatig op om ervoor te zorgen dat de kleine kinderen rustig en veilig kunnen spelen.

KidZcity is voor jong en oud

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze diverse attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen.

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes is er een ruim en uitgebreid gebied waar ze lekker kunnen spelen. Er zijn naast de verschillende klim en klauter attracties ook een ballenbak en een parcours met loopwagens.

Voor de grotere kinderen

Hier is het klimdoolhof te vinden. Een enorme indoor speeltuin met veel mogelijkheden. Zo kan je er bijvoorbeeld met zachte foamballen uit kanonnen schieten. Ook heb je er een groot kasteel met verschillende glijbanen, wanneer je dit met de kleinkinderen wilt doen wordt er wel aangeraden om als begeleiding te dienen.

Voor de begeleider(s)

De attracties zijn veilig en hygiënisch. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op één van de comfortabele zitjes. Mee in het grote funhouse, op de familieglijbaan, punten scoren in de lasergame, Timekeeper, draaimolen of botsauto’s mag natuurlijk ook!

Genieten in een overzichtelijk indoor attractiepark

Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht in het pretpark door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is. Voor een aangenaam klimaat en frisse lucht beschikken ze over een hypermodern luchtbehandelingsinstallatie.

In het restaurant hebben zij airconditioning, hier is het dus altijd heerlijk koel. De attracties voldoen niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar ook aan de verwachting van de hedendaagse jeugd. Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen. Je raakt niet uitgespeeld!

Ouders wettelijk verplicht om mee naar KidZcity te gaan?

De wettelijke verplichting is nergens te vinden, maar het is goed dat een meerjarige begeleiding verplicht is en aanwezig is. De begeleider moet in dit geval wel entree betalen.

Daarentegen kan je wel je eigen eten en drinken meenemen. Zo kan je er een leuke dag van maken met leuke attracties op een leuke plek. Er zijn overigens genoeg plekken waar je je consumpties kan nuttigen.

KidZcity is voorzien van de beste faciliteiten:

– Babysverschoonruimte + magnetron t.b.v. babyflesjes
– Invalidentoilet / toiletten met schone wc brillen
– Horeca restaurant met vriendelijk personeel
– Kinderstoelen voor de allerkleinsten
– Lift aanwezig
– Kluisjes
– EHBO
– Voldoende gratis parkeergelegenheid

KidZcity is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kan ze bereiken vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht.

Korting voor KidZcity Utrecht

Al vele kinderen hebben zich prima vermaakt bij KidZcity en de vele leuke attracties. Kom gezellig langs!

Je ontvangt 20% korting per persoon op de entreeprijs met maximaal 4 personen. De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95,- per jaar.

De NapPas is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op KidZcity, maar ook op andere leuke dagjes uit.

Bij een bezoek aan KidZcity hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting voor dit attractiepark.

NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.