KidZcity

Tot wel 20% korting bij Kidzcity in Utrecht!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad (5000m2) en is speciaal bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen. Als ouder hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zich verveelt in KidZcity. In het gezellige restaurant van KidZcity kunt u namelijk een oogje in het zeil houden op de kinderen. Onder het genot van een kopje koffie vermaakt u zich prima in KidZcity.

Uitleven in KidZcity

De kinderen kunnen zich onder andere uitleven in een reusachtig klimkasteel, safaritrein, botsauto´s, peuterspeelhoek, lasergame, draaimolen, balloonride, superglijbanen, klimdoolhof en ballenbak. Dit is natuurlijk een greep uit de mogelijkheden in KidZcity, want naast deze activiteiten zijn er nog veel meer activiteiten.

En niet te vergeten: De Timekeeper. Dat is knallen met 18.000 ballen! Dolle pret is gegarandeerd in KidZcity en dat maakt dit park zo leuk.

En het weer speelt geen rol. De overdekte hallen garanderen KidZcity weer! Het schijnt af en toe wel te onweren boven het kasteel! De attracties voldoen aan de veiligheidseisen dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de toestellen in KidZcity. Doordat er zoveel toestellen zijn raken de kinderen niet uitgespeeld en dat maakt die park zo bijzonder.

Korting voor KidZcity

20% korting per persoon op de entreeprijs, maximaal 4 personen met de NapPas. De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 19,95 per jaar en is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op KidZcity, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan KidZcity hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting in KidZcity. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.

Bestel de NapPas nu online!