KidZcity

20% korting per persoon!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

KidZcity is voor jong en oud

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Veilig en hygiënisch. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op één van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto’s mag natuurlijk ook!

Genieten in een overzichtelijk indoor attractiepark

Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht in het pretpark door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is. Voor een aangenaam klimaat en frisse lucht beschikken ze over een hypermodern luchtbehandelingsinstallatie.
In ons restaurant hebben wij airconditioning, hier is het dus altijd heerlijk koel. De attracties voldoen niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar ook aan de verwachting van de hedendaagse jeugd. Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad waar jong en oud zich thuis voelen. Je raakt niet uitgespeeld!

KidZcity is voorzien van de beste faciliteiten:

– Babysverschoonruimte + magnetron t.b.v. babyflesjes
– Invalidentoilet
– Restaurant
– Kinderstoelen
– Lift aanwezig
– Kluisjes
– EHBO
– Gratis parkeren

Korting voor KidZcity Utrecht

U ontvangt 20% korting per persoon op de entreeprijs met maximaal 4 personen. De NapPas is onbeperkt geldig en kost slechts € 29,95,- per jaar. De NapPas is eenvoudig online te bestellen. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op KidZcity, maar ook op andere leuke dagjes uit. Bij een bezoek aan KidZcity hoeft u alleen maar de NapPas te laten zien en u krijgt korting voor dit attractiepark. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg is.