Kinderparadijs Koggenland

Maak gebruik van 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Van springkussens tot ballenbakken en van klimrekken tot diverse speeltoestellen. Zowel binnen als buiten kunnen de kinderen klauteren, springen en duiken in Kinderparadijs Koggenland. In speelparadijs Hensbroek is alles aanwezig om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kinderparadijs Koggenland is een paradijs voor kinderen, waar ze zich de hele dag lekker uit kunnen leven. Het paradijs beschikt over bijna 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 0 – 12 jaar.

Buitenpret in Kinderparadijs Koggenland

Naast al deze binnenpret is er buiten ook genoeg te beleven. Het paradijs beschikt over een groot grasveld waar ook diverse speeltoestellen zijn. Een partijtje voetballen met vrienden of een salto op de trampoline. Om af te koelen, is er een heerlijk kinderbad op de buitenplaats aanwezig.

Ouders en/of verzorgers

Voor de ouders en/of verzorgers is er ook genoeg te doen. Er is een ingerichte leeshoek aanwezig. Deze leeshoek bestaat uit een wekelijks wisselende leesmap met diverse tijdschriften en dagbladen. U kunt plaats nemen op het binnen- of heerlijke buitenterras, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee uw blad kunt lezen. Ook kunt u gratis gebruik maken van de internethoek, waar vier computers staan.

Eten en drinken

In het paradijs zijn diverse dranken en snacks verkrijgbaar. U kunt deze zowel binnen als op ons overdekte buitenterras nuttigen.

Kortom er is genoeg te beleven bij Kinderparadijs Koggenland.

Kinderparadijs Koggenland en korting

10% korting per persoon, maximaal 4 personen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland, dus er zit altijd wel iets leuks voor u bij. Ons aanbod wordt jaarlijk uitgebreid.

U wilt deze korting toch ook niet mislopen? Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!