Kinderstad Heerlen

Overdekt speelparadijs en ontvang € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Enorm overdekt speeldomein vol attracties voor kinderen in Kinderstad Heerlen. In Kinderstad Heerlen weten de kinderen niet waar ze moeten blijven, zoveel is er te doen. Botsauto’s, draaimolens, wildwaterbaan, achtbaan, simulator, freefall, trampolines, springkussens, het kleuterkasteel, glijbanen, de klimvulkaan en nog veel meer! Gelukkig kan iedereen er het hele jaar door terecht, 365 dagen achter mekaar desnoods, want in één dag krijgt u dit niet gedaan. Bij NapPas krijgt u korting waardoor u dus ook meerdere malen naar Kinderstad Heerlen kunt gaan. Dit speelparadijs gaat nooit vervelen, dus het is zeker een aanrader.

Kinderstad Heerlen en de wildwaterbaan

De wildwaterbaan is natuurlijk een van de meest bijzondere attracties, voor een speelparadijs. Een attractie met water staat altijd garant voor veel plezier. In bootjes (‘boomstammen’) gaat u met maximaal 4 een parcours af; dat is klimmen en dalen en vallen en spektakel. Als u en uw kinderen van spanning houden dan is dit de ideale attractie. De kinderen zullen deze attractie nooit meer vergeten, omdat de attractie zo leuk is. Ouders kunnen mee. Er is ook een achtbaan. En veel, veel meer. De horeca in Kinderstad Heerlen is een lust voor uw beurs, alle consumpties, frietjes, popcorn en snacks kosten slechts 1 muntje á € 1,25. Er is dus eten genoeg!

Kinderstad Heerlen en korting

– € 1,00 korting per persoon
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. De NapPas is een kortingspas voor diverse uitjes in Nederland. De NapPas kost slecht € 29,95 per jaar en is onbeperkt geldig. U kunt dus meerdere malen naar Kinderstad Heerlen gaan. Dit wilt u toch ook niet missen? Een NapPas geeft u korting voor maximaal 4 personen. Het is dus ideaal om met uw gezin een dagje weg te gaan en ook nog eens te profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!