Klimpark De KlimVallei

Lekker klimmen en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef het avontuur

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons
Eco- Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Het park bestaat uit vier routes met verschillende moeilijkheidscategorieën. Deze parcoursen zorgen ervoor dat De KlimVallei iedereen van jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers een leuke uitdaging biedt. Doordat je je steeds tussen de bomen bevindt, heb je het idee een ware Tarzan te zijn, die van boom tot boom zwaait.

Wist u dat?

  • Wij tijdens het klimmen gebruik maken van het Smart Belay© Systeem. Dit houdt in dat je dubbel gezekerd bent en niet beide karabiners tegelijk van de staalkabel kunt halen. Smart Belay© is één van de veiligste oplossingen die op dit moment verkrijgbaar is. Het is een bekroond systeem uit Duitsland van de specialist Edelrid
  • U al kunt klimmen vanaf 120 cm
  • U twee uur mag klimmen met de keuzes uit verschillende routes
  • Alles inclusief klimgordel, helm, instructie van professionele instructeurs is
  • U gratis kunt parkeren

Overige informatie

Blijft u liever op de grond? Naast klimmen verhuren wij ook 1,2 en 3 persoons kano’s en is er in de directe omgeving het bezoekerscentrum De Helderse Vallei, de pannenkoekenvallei, het bos en het strand op loopafstand.

Ben jij een ontdekkingsreiziger, een avonturier, hoogvlieger of een waaghals? Ontdek het bij De KlimVallei!!

Korting Klimpark De KlimVallei:

  • 10% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Klimpark De KlimVallei maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!