Klimpark Outdoor Grolloo

Klimmen met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn inmiddels 6 parkoersen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op u. Als u durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick. Vanaf 8 jaar kan er geklommen worden in ons grote klimpark. Klimpark Outdoor Grolloo staat garant voor een leuk dagje uit.

Klimpark Outdoor Grolloo en de veiligheid

Uw veiligheid is gegarandeerd door het gebruik van dubbele zekeringslijnen. Voordat het echte werk beginnen mag krijgt u een uitgebreide instructie. Bovendien moet iedereen eerst het oefenparcours afleggen. Hierbij wordt u door ervaren instructeurs begeleid.

Begeleiding van kinderen!
Kinderen t/m 10 jaar moeten zonder uitzondering worden begeleid door een mee klimmende volwassene. Kinderen van 11 en 12 jaar mogen zelfstandig klimmen. Ouders / begeleiders moeten wel aanwezig zijn! Op deze manier houden wij het voor iedereen veilig en verantwoord.

Kleintje Klimpark
Kleintje klimpark is geschikt t/m lengte van 1,35 m. Hier krijgen de jongsten dezelfde beleving als de ouderen, alleen wat lager. De hindernissen zijn vergelijkbaar met de hindernissen in het normale klimpark. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene die gedurende het klimmen toezicht houdt.

Klimpark Outdoor Grolloo en korting

10% korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Klimpark Outdoor Grolloo, maar ook nog eens voor andere dagjes uit in Nederland. Het aanbod aan dagjes uit is variërend, dus er zit altijd een leuk dagje voor u bij.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!