Klimpark Streekbos

Heerlijk klimmen en ontvang 10% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Beleef het avontuur

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top. Het is een avontuurlijk klimpark met meer dan 400 meter aan hindernissen verdeeld over 5 uitdagende routes, 2 spectaculaire ziplines en hoogtes variërend van 4 tot 12 meter.

Wist u dat?

  • Wij tijdens het klimmen gebruik maken van het Smart Belay© Systeem. Dit houdt in dat je dubbel gezekerd bent en niet beide karabiners tegelijk van de staalkabel kunt halen. Smart Belay© is één van de veiligste oplossingen die op dit moment verkrijgbaar is. Het is een bekroond systeem uit Duitsland van de specialist Edelrid
  • U al kunt klimmen vanaf 120 cm
  • U twee uur mag klimmen met de keuzes uit verschillende routes
  • Alles inclusief klimgordel, helm, instructie van professionele instructeurs is
  • U gratis kunt parkeren

Overige informatie

Blijft u liever op de grond? Naast klimmen biedt Klimpark Streekbos nog veel meer activiteiten aan zoals midgetgolf, klootschieten en kanovaren.

Ben jij een ontdekkingsreiziger, een avonturier, een hoogvlieger, durfal of een waaghals? Ontdek het bij Klimpark Streekbos!

Korting Klimpark Streekbos:

  • 10% korting
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Klimpark Streekbos maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!