Kraak De Kist

Speel deze Escaperoom thuis en ontvang € 10,00 korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een escaperoom maar dan net iets anders, gewoon bij jou in de woonkamer?

De mysterieuze, massief eikenhouten kist van vijftig kilo, die midden in de ruimte staat, is niet te missen.

Het spel begint meteen met een breinbreker: hoe gaat de kist open? Ben je daar achter, dan werk je je via raadsels, cijferslotjes en andere puzzels dieper de kist in. Er is maar één doel: binnen een uur moeten alle raadsels zijn opgelost. Kraak de Kist heeft alle aspecten van een escaperoom, maar met één groot verschil: De kist zit niet vast aan een locatie en kan daarom overal worden gespeeld: bij iemand thuis, op een vakantiepark of in een schoolklas.

Kraak de Kist is een compleet nieuwe en unieke spelervaring
Samen met een team van familie, vrienden collega’s hebben jullie het doel om een spel van raadsels en valstrikken op te lossen. Bij iedere oplossing kom je dichterbij de ontknoping. Red jij het binnen deze tijd?

De kunstroof van de 3 Van Gogh’s in Otterlo 1988

In de kroeg zitten twee mannen te praten. Ze bedenken een plan om snel geld te verdienen. De Heineken ontvoering lijkt een ‘mooi’ voorbeeld alleen zullen ze geen mensen kidnappen maar willen ze een kunstroof beramen waarmee ze misschien wel de beroemdste schilderijen van Nederland zullen stelen.

De doeken hangen in het goed beveiligde Kröller-Müller museum. Ze besluiten te gaan posten en uit te vinden hoe de routing is van de bewakers. Ze zoeken minutieus uit hoe de alarminstallatie werkt en zoeken naar zwakke plekken in de beveiliging.

Tijdens besprekingen in het Kröller-Müller museum is duidelijk dat het bekend was dat er één raam niet goed beveiligd was. Dit is meerdere keren besproken bij de bewakers en dit was ook de dieven niet ontgaan.

Op maandagavond 12 december 1988 om kwart voor negen ‘s avonds is het zover. De dieven slaan toe en stelen drie wereldberoemde doeken van Vincent van Gogh. Het Weefgetouw met wever, de Aardappeleters en de Uitgebloeide zonnebloemen. Op het moment van diefstal zijn er twee bewakers aanwezig. Het alarm wordt direct opgemerkt. Via de portofoon wordt de tweede bewaker geïnformeerd. Hij is dan met zijn ronde bezig. Hij belt na 1,5 minuut ook de politie, die na 7 minuten op locatie is. De dieven zijn er dan al vandoor met de drie schilderijen en het enige aanknopingspunt is, dat de auto waarmee de diefstal is gepleegd Franse kentekenplaten zou hebben. Kun jij door middel van opdrachten, puzzels en geheime luiken de schilderijen terugvinden?

Wat krijg je als je de Kunstroof escapekist huurt?

  • De kunstroof escapekist (50cm diep x 50 cm hoog x 80 cm lang ~ 54kg)
  • iPad mini met de Kraak de Kist app (hints, eindscores, resethulp)
  • Twee startsleutels

Kraak De Kist

  • Op vertoon van NapPas € 10,00 korting (voor de huur van de kunstroof € 60,00 ipv € 70,00)
  • Let op: korting is alleen geldig op de huur van de kunstroof kist exclusief de bezorgkosten
  • Bezorgen 0 tot 25 km vanaf Otterlo is €30,00
  • Bezorgen 26 tot 50 km vanaf Otterlo is €50,00
  • Bezorgen 51 tot 100 km vanaf Otterlo is €100,00
  • Bezorgen 100 tot 200 km vanaf Otterlo is €150,00
  • Mocht je ervoor willen kiezen om de kunstroof kist zelf af te komen halen, neem dan goed in gedachten dat de kist vrij groot is in formaat en niet in iedere auto past. Mocht je hier over twijfelen dan kun je gerust contact met ons opnemen. Afhalen is natuurlijk geheel gratis.

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Kraak De Kist maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!