Lamborghini Gallardo Experience

Lamborghini rijden met minimaal € 120,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Rijden in een Lamborghini is voor veel mensen de ultíeme droom. En dat is niet zo gek: deze sportwagen haalt een topsnelheid van meer dan 300 kilometer per uur en accelereert in vier seconden van nul naar 100 km/h. Zijn krachtige tien-cilinder motor produceert bovendien een krachtig, zelfverzekerd geluid; het is niet voor niets dat de Lamborghini Gallardo vernoemd is naar een stierensoort die gebruikt wordt voor stierengevechten.

Het plezier van rijden in een Lamborghini

Wil jij ook eens ervaren hoe het is om in deze fantastische sportwagen te rijden? Heb je vrienden of familieleden die je geen groter plezier kunt doen dan ze de beleving te gunnen van rijden in een Lamborghini Gallardo? Grijp dan nu je kans en verras jezelf of iemand anders met deze unieke ervaring! Hiermee weet je zeker dat je een cadeau (aan jezelf) geeft dat niet snel overtroffen zal worden.

Stel je eens voor hoe dat voelt: meer dan 500 pk vermogen ligt in jouw handen. De motor brult, je laat de koppeling opkomen, je voelt de enorme kracht, het ongeduld van een sportwagen die is gemaakt voor snelheid. Gelijk in de eerste bocht die je neemt, voel je hoe je moet tegensturen om de auto in bedwang te houden. Lukt het je? Kun jij de Lamborghini temmen?

Maak je droom waar

Gelukkig zit er altijd een instructeur naast je. Hij kan je helpen met tips en aanwijzingen, om het beste uit de Lamborghini én uit jezelf te halen. Zo kun je flink gas geven en maximaal genieten, terwijl je weet dat je veilig rijdt. Zo doen wij er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat je een top-ervaring hebt, die je nooit meer zult vergeten!

Er zijn verschillende mogelijkheden, in verschillende prijscategorieën. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet:

Korting met NapPas

 • 15 minuten Lamborghini rijden – € 120,00 korting
  (u betaalt € 99,00 ipv € 219,00)
 • 30 minuten Lamborghini rijden € 220,00 korting
  (u betaalt € 179,00 ipv € 399,00)
 • 45 minuten Lamborghini rijden € 310,00 korting
  (u betaalt € 249,00 ipv € 559,00)
 • Locaties (Rotterdam, Den Haag)
 • Voor deelname in het weekend (zaterdag) geldt een toeslag van € 20,00 per persoon
 • Leeftijd vanaf 18 jaar in combinatie met een geldig rijbewijs B
 • Er is een eigen risico van €2.500,00 van toepassing
 • Bij slecht weer kan er niet worden gereden, er wordt dan een nieuwe afspraak met u gemaakt
 • Voor meer inhoudelijke informatie en of reservering kunt u ons bereiken via 085-4897651