Let’s Escape Haarlem

Te gekke escaperoom en ontvang 18% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Leukste Escape Rooms van Haarlem

In het centrum van de stad, zijn de leukste Escape Rooms van Haarlem gevestigd! Creativiteit, originaliteit, kwaliteit en beleving. Onze Escape Rooms hebben bijzondere puzzels en vergen veel van je inlevingsvermogen en de onderlinge samenwerking. Bij onze Escape Rooms is de beleving key en dat maakt dit uitje een onvergetelijke ervaring.

“ De piramide van farao Amasis ”

Ruim een halve eeuw geleden ging een team van gespecialiseerde archeologen op zoek naar de piramide van Amasis. Het vinden van de piramide was geen eenvoudige opgave, echter na jaren zoeken was de piramide gevonden. Net nadat de archeologen zich de omgeving eigen hadden gemaakt volgde er een heftige zandstorm met als resultaat dat de gehele entree was bedolven met zand. De entree is nooit meer gevonden totdat onlangs enkele arbeiders op een bouwwerkplaats in Egypte per ongeluk de entree troffen. Jullie zijn direct ingeschakeld voor een grondig onderzoek om alle mysteries van de piramide boven water te krijgen.

“ Fall-out shelter ”

Alle hens aan dek, Nederland wordt gebombardeerd en er zijn diverse vliegtuigen op ramkoers richting Haarlem. Er is niets bekend hoe deze vliegtuigen Nederland hebben kunnen bereiken. Er dient direct actie te worden ondernomen en het blijkt dat er een bunker aanwezig is in het centrum van Haarlem. Deze bunker is 25 jaar na de 2e wereldoorlog door de Nederlandse landmacht gebouwd. We doen een beroep op jullie om zo snel mogelijk de bunker binnen te komen. Dit is de enige kans op overleven!

“ Saloon the Rusty Nail ”

Er is een meega uitdaging, de sheriff is vermist! De hulpsheriff ziet nog 1 mogelijkheid en dat is jullie inhuren om de vermiste sheriff terug te vinden. Wat er precies aan ten grondslag ligt is niet helemaal duidelijk, behalve dan dat de salooneigenaar van the Rusty Nail het afgelopen jaar zijn belastingen niet heeft betaald. De saloon lijkt de uitgelezen plek om een onderzoek te starten.

Korting Let’s Escape Haarlem:

  • 18% korting op een escaperoom (Normale prijs = € 84,00 – met de NapPas betaal je € 69,00 ipv
    € 84,00 – inclusief 4 personen)
  • Extra persoon (tot maximaal 7 personen per kamer = € 18,00 p.p. extra)
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen
  • Je dient telefonisch te reserveren via 023 – 3033459
  • Korting op vertoon van je NapPas

Locatie Let’s Escape Haarlem:

  • Drossestraat 2 (Raaks Halle), 2011 XW Haarlem
  • Openingstijden dinsdag t/m zondag van 11:00 – 23:00 uur

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Let’s Escape Haarlem maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!