Leuke uitjes

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Heeft u dat ook wel eens? U zoekt leuke uitjes, maar u weet niet waarheen. NapPas heeft voor u de perfecte oplossing. NapPas heeft namelijk een breed aanbod aan diverse dagjes uit in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van de attractieparken, musea en dierentuinen. Wilt u liever van de skipiste afgaan, dan is dat ook mogelijk bij NapPas! NapPas is aangesloten bij diverse uitjes in Nederland, dus er zit altijd wel een uitje voor u bij. Op onze website is het ook mogelijk om een selectie te maken op basis van provincies.

Leuke uitjes en korting

Naast het uitgebreide aanbod aan leuke uitjes geeft NapPas u ook nog eens aantrekkelijke korting voor deze leuke uitjes. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50% korting per persoon. Deze korting wilt u toch ook niet mislopen? Als u de NapPas bestelt dan hoeft u alleen maar de pas te laten zien. NapPas beschikt bovendien over een overzichtelijke zoekfunctie om uw keuze makkelijker te maken. Ook met slecht weer kunt u dus bij NapPas terecht!

Leuke uitjes en uw voordeel

De NapPas geeft u korting voor maximaal 4 personen. Stel dat u een keuze heeft gemaakt voor een dagje uit dan krijgt u maar liefst voor 4 personen korting. Daarnaast is de NapPas ook nog eens onbeperkt geldig per jaar, dus u kunt meerdere malen leuke uitjes bezoeken.  De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. Het aanbod aan uitjes bij NapPas wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus er komen ook steeds weer nieuwe uitjes bij. Doordat dit jaarlijks gebeurt, zult u altijd een gevarieerd aanbod aan uitjes krijgen bij NapPas.

NapPas voordelen op een rij

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel hier snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!

Alle voordelen van de NapPas nog eens op een rijtje:

  • Korting met het hele gezin voor allerlei uitjes
  • Dé oplossing voor gezinnen met een kleine portemonnee
  • Tot wel 50% korting!
  • Gevarieerd en landelijk aanbod van uitjes
  • Met het hele gezin op stap: maximaal 4 personen krijgen korting
  • Een leuk en goedkoop dagje uit
  • Onbeperkt gebruik van de Voordeelpas