Locked Amsterdam

Ontvang een mooie korting van 15%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Locked biedt een unieke ervaring vol technische inventiviteit en vernuftige puzzels in een meeslepend verhaal. In deze spannende escape room is niets wat het lijkt. Niet voor niets zijn al onze beoordelingen op het web zo lovend!

In Escape room ‘The Submarine’ beleef je het verhaal van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129 die tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan.

De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie. In zijn zoektocht naar de waarheid heeft hij een dossier aangelegd met alle aanwijzingen die hij kon vinden. Hem is het inmiddels te heet onder de voeten geworden en er zijn geruchten dat hij op de vlucht is geslagen voor de Russische geheime dienst. Zijn studeerkamer in het Amsterdamse havengebied ligt er nog ongeschonden bij…

‘The Submarine’ start in zijn verlaten werkkamer. Vanuit daar voert het avontuur je mee naar de grote dieptes van de Noord-Pacifische Oceaan.

Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen?

Korting met NapPas:

  • 15% korting per persoon
  • Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen
  • Locked.Amsterdam ligt in de prachtige Amsterdamse Houthavens, gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer