Logic Locks Amsterdam

Ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Logic Locks met korting bezoeken? Escape Room Amsterdam: hét leukste dagje uit nu met 10% korting!

Escape Games in Logic Locks

Verzamel een team van vrienden of collega’s en ga het avontuur aan; vind verborgen aanwijzingen, combineer cryptische informatie, ontcijfer geheime boodschappen en activeer de verborgen mechanismen. Alleen door goed samen te werken hebben jullie kans van slagen. Jullie zullen al je vernuft en scherpzinnigheid moeten inzetten om ongehavend binnen de tijd te ontsnappen. Houd je hoofd koel en je handen bezig, want de klok tikt…. Logic Locks biedt een van de meest populaire escape room ervaringen van het land aan. Daarnaast bieden we ook mobiele ervaringen en andere real-life games die op locaties naar keuze gespeeld kunnen worden!

Logic Locks is een meeslepend liefdesverhaal, met tientallen mysterieuze aanwijzingen van de befaamde ontdekkingsreizigster Elizabeth van Leeuwenhart. Ze is in 1933 op onbekend wijze verdwenen en heeft enkel een ruimte vol historie en cultuur achter gelaten. Het verhaal gaat dat haar grootste schat, een ketting met massieve gouden hart genaamd “Het Leeuwenhart” in haar eer, nog steeds ergens in haar studeerkamer verborgen ligt.

Lukt het jou om binnen exact 63 zenuwslopende minuten en 17 bloedstollende seconden te ontdekken wat er al die jaren geleden met Elizabeth gebeurd is en het Leeuwenhart te vinden? Haar afstammelingen zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Deze real-life gaming design studio is gericht op intensieve ervaringen. Wij combineren elementen uit verschillende velden zoals Escape room design, verhalen, Sociale Psychologie en Speltheorie om spellen te maken die zo engagerend mogelijk zijn.

“Dit was echt de meest mysterieuze, spannende en onwijs leuke activatie welke wij ooit op een van onze festivals gehad hebben! Jullie hele terrein was gevuld met spanning en vermaak!” Sen Willemse LIEF Festival

Korting Logic Locks

  • 10% korting per persoon op Logic Locks
  • Maximaal 4 personen
  • Geldt niet in combinatie met andere kortingen

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!