MacBike

Ontdek Amsterdam op de fiets met € 2,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

BIKE RENTAL & GUIDED TOURS – MacBike

Ontdek Amsterdam op een rode fiets bij MacBike.

Amsterdam is een stad bij uitstek om op de fiets te ontdekken. Op een fiets van MacBike zit u veilig en komt u precies waar u wilt zijn. Of u nu zelf over de grachten fietst, met een van onze fietsroutes de stad verkent of met onze dagelijkse tour met gids meegaat; met een rode fiets van MacBike zie en beleeft u meer van Amsterdam. Heel veel mensen zijn wel eens naar Amsterdam geweest, maar hebben nog nooit met een fiets door Amsterdam gereden. Als u fietst door Amsterdam dan ziet u toch weer andere dingen dan dat u loopt door Amsterdam.

MacBike met uw gezin

Naast stadsfietsen, verhuren wij kinderzitjes, kinderfietsen, tandems en bakfietsen. Al onze fietsen zijn voorzien van twee stevige sloten. In Amsterdam is het namelijk belangrijk dat een fiets voorzien is van stevige sloten. Zo bent u vrij om te blijven en gaan waar u wilt. Bij lekker weer kunt u dus gemakkelijk een terras pakken en hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijd. Doordat MacBike dus ook beschikt over kinderfietsen en kinderzitjes, is het een ideaal uitje voor het gezin. U en uw kinderen beleven de dag van hun leven.

MacBike en korting

€ 2,00 korting per persoon op verhuur van een fiets, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/ of kortingen. Tevens ontvangt u op vertoon van uw pas een gratis souvenir en een gratis stadsplattegrond, zodat u altijd een aandenken heeft. U kunt gebruikmaken van deze korting door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de ideale oplossing als u een dagje uit wilt. Met de NapPas ontvangt u namelijk aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit. Voor MacBike krijgt u korting, maar ook voor andere uitjes.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!