Mergelrijk

De grotten van Limburg zijn een ware beleving en ontvang 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

BELEEF DE WERELD VAN GROTTEN, MERGEL EN MEER…

MergelRijk is een nieuw avontuur voor groot en klein: een ongelooflijk verrassende en veelzijdige beleving in de grotten van Valkenburg. Beleef op een onvergetelijke en indrukwekkende wijze waar en hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden, fossielen worden opgegraven en blokbrekers de mergel uit de berg halen.

MergelRijk neemt u ook mee terug naar de tijd van Mosasaurussen in de Krijtzee, naar een schuilkapel, een grotwoning en naar de geheime bergplaats voor nationale kunstschatten in tijden van oorlog. Alle aspecten en raakvlakken met mergel en grotten door de eeuwen heen vindt u terug in deze unieke attractie in de grotten van Valkenburg.

MergelRijk is ontspanning

Een bezoek is mogelijk zonder gids, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. In eigen tempo kunt u zich begeven door het sfeervol verlichte, spannende gangenstelsel en genieten van deze rijke schat aan bezienswaardigheden, films en verrassend leuke weetjes.

Kinderen ontvangen een spannende speurtocht en u kunt eventueel ook zelf creatief aan de slag met mergel.

U kunt voor of na het bezoek genieten van een kopje koffie of lunch in onze Brasserie, een uniek etablissement, eeuwen geleden uitgehouwen in deze mergelgroeve en tevens de entree voor MergelRijk.

MergelRijk en korting

10% korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen
– MergelRijk is 360 dagen per jaar geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt niet alleen korting voor MergelRijk maar ook nog eens voor andere dagjes uit in Nederland. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan dagjes uit in Nederland, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!