Miniworld Rotterdam

Bezoek de grootste miniatuurwereld van de Benelux met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kunt u ontdekken wat ze allemaal doen in Miniworld Rotterdam? Er wacht een hele wereld op u!

Ogen te kort in Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor u het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven in Miniworld Rotterdam. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie.

Activiteiten in Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam zit vol verhalen. Met een speurtocht ontdekt u de diepste geheimen van de miniatuurwereld en de avonturen van de bijzondere inwoners! En met een rondleiding achter de schermen komt u op plekken die normaal niet voor bezoekers toegankelijk zijn. Nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden? Bezoek de website of neem even contact met ons op.

Korting in Miniworld Rotterdam

15% korting per persoon, maximaal 4 personen met de NapPas. U gaat dus een leuk dagje weg naar Miniworld Rotterdam en ook nog eens met korting. U vraagt zich natuurlijk of hoe u deze korting krijgt? Deze korting krijgt u door de NapPas te bestellen. Naast de korting in Miniworld Rotterdam krijgt u ook nog eens korting op meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. Het voordeel van de NapPas is dat de NapPas onbeperkt geldig is per jaar, dus u kunt meerdere keren naar een park gaan. De NapPas hoeft u alleen in het betreffende park te laten zien en u krijgt korting.

Bestel de NapPas online en profiteer direct van de korting!