Montana Snowcenter

Skiplezier en ontvang maar liefst 20% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Montana Snowcenter is een overdekt skigebied ten zuiden van Valkenswaard.

U kunt hier het hele jaar door skiën en snowboarden op échte sneeuw. Op echte sneeuw is het natuurlijk het lekkerst om te gaan skiën. De 7000 m² sneeuw bieden aan de gevorderde skiër en snowboarder uitdagende hellingen en wanneer de drukte dit toelaat, een buckelpiste en een big jump.

Mogelijkheden Montana Snowcenter

Voor de beginnende skiërs en snowboarders is er een aparte lespiste. Het is altijd belangrijk om eerst lessen te nemen voordat u gaat skiën. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat er lessen worden genomen in Montana Snowcenter. Uiteraard wilt u natuurlijk voorkomen dat er ongelukken gaan gebeuren.

Ook voor kinderen zijn er veel mogelijkheden. In Montana Snowcenter kunnen de kinderen zich volop vermaken. Na het skiplezier kunt u gezellig aan de bar of in het restaurant (met uitzicht op de pistes) voor een drankje en een heerlijk diner terecht. Het is altijd fijn om na zo’n dag een lekker drankje te doen en bij te kletsen over hoe dag is geweest.

Montana Snowcenter heeft het allemaal, maar er is meer. Als u wilt weten wat er nog meer is dan raden wij u aan om te komen naar het Snowcenter en het plezier van uw leven beleven!

Korting Montana Snowcenter

  • 20% korting op een dagkaart skiën/snowboarden incl. materiaalhuur en excl. kleding en helm
  • maximaal 4 personen

Om hiervoor in aanmerking te komen, bestelt u eenvoudig de NapPas online. Naast de flinke korting voor Montana Snowcenter ontvangt u ook nog eens korting voor meer dan 250 leuke dagjes uit door heel Nederland. Deze uitjes kunt u dus bezoeken met het hele gezin. Voor veel plezier en minder geld gaat u dus een leuk dagje uit.

Bestel vandaag nog de NapPas en krijg korting voor Montana Snowcenter en nog veel meer!