Mountain Network Amsterdam

Klimmen en plezier maken met 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Klimuitje
Het klimuitje voor jong en oud op grote hoogte in Mountain Network Amsterdam! Altijd al eens willen klimmen, just for fun? Dan moet u bij Mountain Network Amsterdam zijn. Een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent!

Familie en vrienden
Neem uw familie en vrienden mee en ga de uitdaging aan en klim onder professionele begeleiding naar de top van één van onze klimhallen! Heeft u hoogtevrees of niet, iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden.

Over Mountain Network Amsterdam

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft klimhallen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). Een dag in Mountain Network Amsterdam staat garant voor een dag die u nooit zult vergeten. Er zijn zoveel dingen te doen dat het ook niet gaat vervelen en dat is belangrijk. Doordat er in de loop van de jaren ervaring is opgebouwd, weten wij wat er aangeboden moet worden voor de doelgroep.

Mountain Network Amsterdam en korting

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Minimaal 7 jaar (t/m 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Klimuitje duurt 1 ½ uur en na afloop kun u een gratis drankje in de bar bestellen
– Mountain Network Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Heerenveen, Arnhem zijn aangesloten bij NapPas

Als u de NapPas bestelt dan krijgt u niet alleen korting voor Mountain Network Amsterdam maar ook nog eens voor diverse uitjes in Nederland. Het voordeel van de NapPas is dat de pas onbeperkt geldig is per jaar. Stel dat u meerdere malen naar Mountain Network Amsterdam wilt dan is dat mogelijk. U profiteert bovendien elke keer van de 25% korting per persoon.

Bestel de NapPas en profiteer van de aantrekkelijke korting voor diverse uitjes!