Mountain Network Arnhem

25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Klimuitje
Het klimuitje voor jong en oud op grote hoogte! Altijd al eens willen klimmen, just for fun? Dan moet u bij Mountain Network Arnhem zijn. Een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent!

Familie en vrienden
Neem uw familie en vrienden mee en ga de uitdaging aan en klim onder professionele begeleiding naar de top van één van onze klimhallen! Heeft u hoogtevrees of niet, iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Beleef de dag van uw leven in Mountain Network Arnhem en deze dag zal u nooit vergeten.

Over Mountain Network Arnhem 

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. Wij hebben dus al ruime ervaring. De organisatie heeft klimhallen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). U kunt dus op meerdere plekken terecht bij ons.

Mountain Network Arnhem en korting

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Minimaal 7 jaar (t/m 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Klimuitje duurt 1 ½ uur en na afloop kunt u een gratis drankje in de bar bestellen
– Mountain Network Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Heerenveen, Arnhem zijn aangesloten bij NapPas

Om voor deze korting in aanmerking te komen, bestelt u de NapPas. De NapPas is een kortingspas voor leuke dagjes uit. De NapPas is bovendien onbeperkt geldig per jaar. Het aanbod aan dagjes uit met korting wordt jaarlijks uitgebreid bij NapPas. Het aanbod is zo gevarieerd dat u overal in Nederland terecht kan. Ook bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zijn aangesloten bij diverse overdekte uitjes.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van leuke dagjes uit en ook nog eens met korting!