Mountain Network Dordrecht

Klimuitje voor jong en oud met 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Klimuitje
Het klimuitje voor jong en oud op grote hoogte! Altijd al eens willen klimmen, just for fun? Dan moet u bij Mountain Network Dordrecht zijn. Een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent!

Familie en vrienden
Neem uw familie en vrienden mee en ga de uitdaging aan en klim onder professionele begeleiding naar de top van één van onze klimhallen! Heeft u hoogtevrees of niet, iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. U beleeft de dag van uw leven in o.a. Mountain Network Dordrecht.

Over Mountain Network Dordrecht

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft klimhallen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). U kunt dus op meerdere plaatsen in Nederland terecht om de ultieme beleving mee te maken.

Mountain Network Dordrecht & korting

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Minimaal 7 jaar (t/m 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Klimuitje duurt 1 ½ uur en na afloop kunt u een gratis drankje in de bar bestellen
– Mountain Network Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Heerenveen, Arnhem zijn aangesloten bij NapPas

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt dus niet alleen korting voor Mountain Network Dordrecht maar ook voor andere uitjes in Nederland krijgt u korting. NapPas heeft een breed aanbod aan uitjes in Nederland. Het aanbod wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het is altijd variërend. Als het slecht weer is dan kunt u ook terecht bij NapPas, want er is een breed aanbod aan dagjes uit die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!