Mountain Network Heerenveen

Klimmen met maar liefst 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Klimuitje
Het klimuitje voor jong en oud op grote hoogte! Altijd al eens willen klimmen, just for fun? Dan moet u bij Mountain Network Heerenveen zijn. Een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent!

Familie en vrienden
Neem uw familie en vrienden mee en ga de uitdaging aan en klim onder professionele begeleiding naar de top van één van onze klimhallen! Heeft u hoogtevrees of niet, iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden.

Over Mountain Network Heerenveen

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft klimhallen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). U beleeft de dag van uw leven in o.a. Mountain Network Heerenveen.

Mountain Network Heerenveen en uw voordeel

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Minimaal 7 jaar (t/m 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Klimuitje duurt 1 ½ uur en na afloop kunt u een gratis drankje in de bar bestellen
– Mountain Network Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Heerenveen, Arnhem zijn aangesloten bij NapPas

U vraagt zich natuurlijk af hoe u deze korting krijgt. Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. Het voordeel van de NapPas is dat de pas voor maximaal 4 personen geldig is. Bovendien is de NapPas ook nog eens onbeperkt geldig, dus u kunt meerdere malen naar een dagje uitgaan. Op de website is het mogelijk om te zoeken op bijvoorbeeld een type uitje. In Nederland bent u vaak afhankelijk van het weer en NapPas heeft daar de oplossing voor. Er zijn namelijk diverse dagjes uit die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!