Mountain Network Nieuwegein

Ontvang 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Klimuitje
Het klimuitje voor jong en oud op grote hoogte! Altijd al eens willen klimmen, just for fun? Dan moet u bij Mountain Network Nieuwegein zijn. Een onvergetelijk uitje waarbij u grenzen leert verleggen, vertrouwen krijgt, maar bovenal lekker actief bezig bent! Dit is echt een uitje voor mensen die houden van spanning, want dat beleeft u hier zeker.

Familie en vrienden
Neem uw familie en vrienden mee en ga de uitdaging aan en klim onder professionele begeleiding naar de top van één van onze klimhallen! Heeft u hoogtevrees of niet, iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Iedereen wordt er dus bij betrokken bij dit uitje.

Over Mountain Network Nieuwegein

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft klimhallen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen en Nieuwegein, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). Er is dus een breed aanbod voor u door heel Nederland.

Mountain Network Nieuwegein en uw voordeel

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen
– Minimaal 7 jaar (t/m 18 jaar onder begeleiding van een volwassene)
– Klimuitje duurt 1 ½ uur en na afloop kun je een gratis drankje in de bar bestellen
– Mountain Network Amsterdam, Nieuwegein, Dordrecht, Heerenveen, Arnhem zijn aangesloten bij NapPas

Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen voor slechts € 29,95 per jaar. De NapPas is onbeperkt geldig dus u kunt bijvoorbeeld een paar keer per jaar naar Mountain Network Nieuwegein gaan. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid waardoor het aanbod variërend is. Als het slecht weer is dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Er zijn namelijk diverse uitjes die overdekt zijn.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van aantrekkelijke kortingen!