Museum de Kantfabriek

Maak gebruik van € 1,00 korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

In Museum de Kantfabriek in Horst aan de Maas is het gezellig en anders. U belandt in de textielindustrie van de vorige eeuw; ratelende machines in een monumentale fabriek die de sfeer van de jaren dertig ademt en die u weer terugbrengt in deze tijd. Deze nostalgie is opgenomen in een moderne museumpresentatie over textiel en de textielindustrie in Horst en omgeving. Een deel van de voormalige fabriekshal is gereserveerd voor inspirerende en spraakmakende wisselexposities.

In het documentatiecentrum vindt u naast een uitgebreid genealogisch aanbod, alles over de geschiedenis van de streek en haar textielhistorie. Zo’n 9000 boeken en tijdschriften over textiel en textiele handwerken zijn te raadplegen en te lenen, ook via internet.
Het museum bruist van inspirerende activiteiten zoals workshops, cursussen, handwerkcafés en lezingen voor jong en oud. Er zit voor iedereen iets bij en dat maakt Museum de Kantfabriek zo bijzonder!

Museum de Kantfabriek heeft zich speciaal ingesteld voor het ontvangen, rondleiden en verzorgen van groepen in een ontspannen en gezellige sfeer. Museum de Kantfabriek is dus een ideale oplossing voor een leuk en interessant dagje uit.

Openingstijden Museum de Kantfabriek

1apr-1okt  di t/m zo van 11.00-17.00 uur
1okt-1apr  di t/m zo van  14.00-17.00 uur
Ruimere bezoektijden mogelijk voor groepen op afspraak.

Museum de Kantfabriek en korting

 € 1,00 korting per persoon
– maximaal 4 personen
– korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

Om voor deze korting in aanmerking te komen, bestelt u eenvoudig de NapPas online. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Museum de Kantfabriek, maar ook nog eens op meer dan 250 dagjes uit door Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk uitje bij. De NapPas is onbeperkt geldig per jaar en is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van uit met korting!