Museum Het Warenhuis

Museum in Zeeuws-Vlaanderen en ontvang 20% korting

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

In erfgoedmuseum “Het Warenhuis” maakt u op interactieve manier kennis met het land van Axel (Zeeuws-Vlaanderen) en hoe de mensen daar leefden tussen 1850 en 1950. De collectie is samengesteld uit o.a. diverse streekdrachten, landbouwwerktuigen, boerenwagens, archeologie en gebruiksvoorwerpen met de nadruk op de 19e eeuw. De geschiedenis van de streek wordt op een bijzondere en interactieve wijze tentoongesteld en laat jong en oud vroegere tijden beleven.

Bijzondere architectuur

Het museum is gevestigd in 2 prachtige monumentenpanden gecombineerd met nieuwbouw. De bijzondere architectuur en de gerestaureerde unieke muur- en plafondschilderingen geven een extra dimensie aan het museum en de collectie.

Axelse Watertoren 

Combineer het museumbezoek met een bezoek aan de Axelse Watertoren (1936) en de Axelse Stadsmolen (1750). In de watertoren is een opstelling van De Slinger van Foucault en altijd een extra expositie. En laat u in de stadsmolen informeren over het aloude maalproces, u kunt er ook een zakje meel kopen.

Korting Museum Het Warenhuis:

  • 20% korting per volwassene op de entreeprijs (maximaal 4 volwassenen)
  • Alle kinderen ontvangen gratis toegang (ook kinderen in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar)
  • Korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen

Koop Nu de NapPas

Als je de NapPas bestelt dan kom je in aanmerking voor deze korting. NapPas is de oplossing voor gezinnen die een leuk dagje uit willen. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit en dat zijn maar liefst meer dan 250 dagjes uit. Dit betekent dus dat je niet alleen korting krijgt voor Museum Het Warenhuis maar ook nog eens voor andere uitjes.

Twijfel niet langer en bestel de NapPas voor slechts € 29,95 per jaar en profiteer van uit met korting!