Museum Vaals

Tot wel 25% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

MUSEUM VAALS VEEL LEUKER DAN U DENKT

Museum Vaals is sinds eind april 2009 een nieuwe trekpleister in het mooie heuvelachtige Zuid-Limburg.

Het bijzondere Museum Vaals presenteert haar tentoonstellingen in de monumentale kloosterkapel vol met gebrandschilderde ramen en plafond- en wandschilderingen. In deze “kleurrijke kijkdoos” wordt u overweldigend omringd door een unieke verzameling van ruim 200 prachtige heiligenbeelden met een hoogte van 1 meter tot wel 3,5 meter in combinatie met moderne kunst.
Aan het einde van uw bezoek ontvangt u een uitdraai met informatie over de persoonlijke naamheilige en de betekenis van uw naam.

Museum Vaals is bijzonder

Tegenover het museum staat in het park het bijzonder sfeervolle museumcafe “De Zwarte Madonna” sfeervol ingericht met kerk- en kloosterinventaris.

Ook in het bijbehorende park en het bos zijn naast de oudste boom van Vaals verschillende oude en moderne heiligenbeelden te zien. Een mooie Maria-kaarsenkapel maakt het kloosterpark compleet.

Museum Vaals en korting

De openingstijden van Museum Vaals zijn van dinsdag tot en met zondag van 10.30 uur tot 17.30 uur. De entree bedraagt 5 euro en de prijs voor een jaarkaart bedraagt 6 euro.

25% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Bij aanschaf van de NapPas krijgt u niet alleen korting voor Museum Vaals, maar ook voor andere dagjes uit in Nederland. NapPas is de aanbieder van dagjes uit met korting. Het aanbod wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd interessant! Kortom het is de ideale oplossing voor mensen die op de portemonnee letten.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor dagjes uit!