Nationaal Onderduikmuseum

Een korting van 25% met je NapPas!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Nationaal Onderduikmuseum verhaalt over de gebeurtenissen in het pand tijdens de Tweede Wereldoorlog. Aalten staat bekend als ‘onderduikdorp’. De verhalen van de gemeenschap in oorlogstijd zijn in het museum interactief te ervaren. Beleef mee hoe het dagelijks leven totaal veranderde en voor welke keuzes men werd gesteld. Bemerk dat er bij ‘goed’ of ‘fout’ veel nuances mogelijk zijn, hoe moeilijk het is om stroom op te wekken en hoe benauwd het was in de onderduikruimte.

Nationaal Onderduikmuseum en de verhalen

Ga op zoek naar de verhalen van mensen die de oorlog zelf hebben beleefd en verbind deze met de actualiteit. Het is een beladen tijd geweest en het is belangrijk om te weten wat er in die tijd gebeurd is. In dit museum komt u dingen te weten, die u nog niet wist en dat maakt het bezoek in dit museum zo interessant. De geschiedenis moet doorverteld worden en dat gaat zeker lukken bij een bezoek aan het Nationaal Onderduikmuseum.

Nationaal Onderduikmuseum en korting

– 25% korting per persoon, maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze flinke korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt niet alleen korting voor Nationaal Onderduikmuseum, maar ook nog eens voor andere dagjes uit. Bij slecht weer hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben diverse uitjes die overdekt zijn. Het aanbod aan dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus er zit altijd een leuk uitje voor u bij.

Bestel vandaag nog de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!