Museum “De Voetbalexperience”

Bezoek het voetbalmuseum met 15% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Welkom in het nationaal voetbalmuseum dé Voetbalexperience, gevestigd in het Herstaco stadion te Roosendaal. Bewonder de schatten uit de geschiedenis van het voetbal. Laat uw voetbaltalent zien in de skill zone, waar u kunt dribbelen, schieten, koppen en sprinten. Bij een bezoek aan dit museum beleeft u de dag van uw leven!

Het Nationaal Voetbalmuseum is veelzijdig

Beleef de spannendste momenten uit een eeuw voetbalgeschiedenis opnieuw in beeld en geluid. Test uw kennis, lach mee om de grappigste blunders, zing mee en geniet in de grote bioscoop. Het is allemaal mogelijk in het museum.
Daarnaast kun u buiten het voetbalveld betreden en zelf voelen hoe het is om daar te staan. Tevens is er een buitenspel aanwezig, waarbij u uw behendigheid en snelheid kunt testen.

Door de combinatie van een volwaardig voetbalmuseum in een echt voetbalstadion is het voor (voetbal)verenigingen, groepen en scholen een unieke kans om een dagvullend programma af te nemen welke volledig in het teken staat van voetbal. Een horeca gelegenheid is aanwezig.

Ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes !

Het Nationaal Voetbalmuseum en korting

 15% korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen

Deze korting krijgt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt niet alleen korting voor Het Nationaal Voetbalmuseum, maar ook voor andere dagjes uit. Bovendien wordt het aanbod aan dagjes uit jaarlijks uitgebreid.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!