Natuurmuseum Fryslân

Een lekkere korting van € 2,00!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

In Natuurmuseum Fryslân kunt u de natuur zien, horen en ruiken. Maar ook voelen. Boven en onder water. In de lucht en op het land. Want bezoeken is beleven. Voor jong en oud. Op drie verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur. En een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten.

Natuurmuseum Fryslân is voor iedereen

Natuurmuseum Fryslân is er voor natuurliefhebbers, ouders, opa’s en oma’s. Maar vooral voor kinderen! Want zelf doen staat centraal. Ooit door een onderwaterwereld gelopen? Gezien hoe dieren worden opgezet? Gevlogen als een gans? Of proefjes gedaan met een waterprofessor? Kom meedoen in het nummer 1 kidsproof museum van Fryslân! Een bezoek aan het natuurmuseum staat garant voor een leuk dagje uit. Het zelf doen staat centraal en dat maakt het uitje interactief.

Natuurmuseum Fryslân en korting

 € 2,00 korting per persoon, maximaal 4 personen
– niet geldig in combinatie met een andere actie en/of kortingsbon

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. U krijgt met de NapPas niet alleen korting voor Natuurmuseum Fryslân, maar ook voor andere dagjes uit. NapPas is aangesloten bij diverse dagjes uit, dus er zit altijd wel een leuk uitje voor u bij! Bij slecht weer hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want NapPas heeft diverse uitjes die overdekt zijn.

Profiteer vandaag nog van de aantrekkelijke kortingen en bestel de NapPas online!