Nederlands Bakkerijmuseum

Een superkorting van 50% op je entree!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Nederlands Bakkerijmuseum staat in Hattem. De kleine Hanze- en vestingstad Hattem vormt het pittoreske decor voor het grootste en leukste bakkerijmuseum van ons land: het Nederlands Bakkerij Museum.

In het Nederlands Bakkerijmuseum, bestaande uit twee voormalige stadsboerderijen wordt op een laagdrempelige manier de geschiedenis van brood & banket getoond.

Een aantrekkelijk museum voor jong en oud mede dankzij de vele verrassende bakactiviteiten in de vakanties en op hoogtijdagen. Heerlijke houtovenbroden komen tweemaal per week tevoorschijn uit de met takkenbossen gestookte oven in de 19de eeuwse bakkerij.

U kunt in de ruim gesorteerde museumwinkel uitstekend terecht voor een leuk souvenir, wat lekkers uit de bakkerij, een aandenken voor thuis of presentjes die net even anders zijn dan in de reguliere cadeaushops.

Nederlands Bakkerijmuseum en de jeugd

Zeer bijzonder is het museumtheater tegen het decor van de middeleeuwse stadsmuur. Hier kunt u op afspraak als groep zelf de handen uit de mouwen steken om een volleerde bakker of bakster te worden. Of u geniet van een demonstratie waarin folkloristische tradities op het gebied van brood en banket centraal staan.

Tijdens alle schoolvakanties staat de jeugd als belangrijkste gast centraal in Nederlands Bakkerijmuseum. Dan worden er speciaal voor hen bijzondere bakactiviteiten georganiseerd. De jeugd beleeft de dag van hun leven die zullen ze nooit meer vergeten.

Kijk voor demonstratiedata op de website of bel even naar het museum.

Nederlands Bakkerijmuseum en korting

– 50% korting per persoon
– niet geldig in combinatie met andere kortingacties
– geldig voor maximaal vier personen

De NapPas kost slechts € 29,95 per jaar en is onbeperkt geldig per jaar. NapPas is aangesloten bij meer dan 250 dagjes uit in Nederland. Spectaculaire kortingen zijn gegarandeerd bij NapPas en zo gaat u dus een leuk dagje uit. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee.

Bestel de NapPas en profiteer van korting voor het Nederlands Bakkerijmuseum!