Nederlands Watermuseum

Ontvang 15% korting bij dit prachtige museum!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Verborgen in en onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum, namelijk het Nederlands Watermuseum. Een spetterend dagje uit voor het hele gezin die u nooit zal vergeten! Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum over alle aspecten van water, gevestigd in de oude Begijnenmolen uit de 13e eeuw,  gelegen aan de Sint Jansbeek in het monumentale park Sonsbeek. Een écht doe-museum waar u van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. Hoeveel liter water denkt u dat u per dag verbruikt? Daar staat u eigenlijk nooit bij stil, maar in het Nederlands Watermuseum komt u het te weten!

Het Nederlands Watermuseum en het programma

Het museum is prima op eigen gelegenheid te bezoeken, maar kan ook gecombineerd worden met een of meerdere arrangementen zoals een waterproeverij, rondleiding of waterwandeling. Het programma kan geheel naar eigen wens samengesteld worden. In het weekend kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar als een echte waterprofessor gehuld in witte labjas experimenteren met water in het Waterlab. Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd speciale vakantieactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, zoals bijvoorbeeld haargel of tandpasta maken, dijken bouwen of watermonsters zoeken. Voor kinderen is het Nederlands Watermuseum dus ook heel erg geschikt!

Korting voor het Nederlands Watermuseum

15% korting per persoon
– De korting is geldig voor maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en of kortingen

Om voor deze korting in aanmerking te komen bestelt u de NapPas online. De NapPas heeft verschillende voordelen. U krijgt niet alleen korting voor het Nederlands Watermuseum, maar ook nog eens op meer 250 dagjes uit in Nederland. Het is dus ook mogelijk om diverse uitjes te combineren. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. Bovendien is de NapPas ook nog eens onbeperkt geldig waardoor u dus meerdere keren naar een dagje uit kunt.

Bestel de NapPas en ontvang uit met korting!