Nederlands Wijnmuseum

Geniet van 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan het Nederlands Wijnmuseum, een belevenis voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én toekomst van wijn.

Het Nederlands Wijnmuseum en de mogelijkheden

De wijnkelders
In de authentieke wijnkelders ontdekt u meer over de fascinerende wereld van wijn. Of u nu een wijnexpert bent of een liefhebber, iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit unieke museum.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Sinds enkele jaren vormen Marcel, Rob en Astrid Donders de directie van het wijnhuis. De 4e generatie in het familiebedrijf met een lange historie sinds 1842. Een van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Moderne bedrijfsvoering wordt gecombineerd met stijl en traditie. Naast Franse wijnen kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor wijnen uit Italië, Spanje, Portugal en Duitsland. Nieuw-Zeeland, Chili en Argentinië. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, kennis en kwaliteit. Met trots mogen wij ons sinds 1992 Hofleverancier noemen.

Persoonlijke benadering
Persoonlijke aandacht is essentieel voor inspirerende en duurzame relaties. Zeker in zakelijke relaties is het een kunst om die goed te onderhouden. Noodzakelijke ingrediënten daarvoor: interesse, respect, vertrouwen én waardering. Robbers & van den Hoogen beoefent al 170 jaar ‘de kunst van  aandacht’ voor relaties. Wij gaan met de tijd mee en vernieuwen volop in het bedrijf. Maar onze kernwaarde blijft “persoonlijke aandacht”.

Het Nederlands Wijnmuseum en korting

10% korting per persoon
– Normale entreeprijs volwassene € 5,00 / Kinderen onder de 12 jaar € 2,50
– De korting is geldig voor maximaal 4 personen, niet in combinatie met andere acties en/of kortingen

Om voor deze korting in aanmerking te komen bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas is de ideale oplossing voor gezinnen die op de portemonnee letten. NapPas is aangesloten bij meer dan 250 dagjes uit. U krijgt dus niet alleen korting voor het Nederlands Wijnmuseum, maar ook nog op andere dagjes uit.

Bestel de NapPas en profiteer van uit met korting!