Oude Ambachten Museum

Een uniek museum beleven met een aantrekkelijke korting van 10%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur biedt u een unieke kijk in de wereld van toen. Een bezoek aan dit prachtige museum zult u nooit meer vergeten. Er zijn zoveel dingen te doen in het museum dat u gewoon tijd te kort komt.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum – De mogelijkheden

Laat u meenemen langs de 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum neemt u mee naar de tijd dat er geen elektriciteit was en de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan.

Naast alle oude ambachten is er een heus Speelgoed Museum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, Dinky Toys, antieke beren, de oude meccanodozen en ga zo maar door! Bovendien zijn er in de expositiezalen wisselende tentoonstellingen te zien. In het museum bevindt zich ook een winkel. Zelfs buiten is er genoeg te zien bij de oude landbouwwerktuigen en machines.

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum beschikt over 5 gezellige koffiekamers met in totaal 250 zitplaatsen. U kunt hier onder andere een gebakje, koffie, frisdrank, saucijzenbroodje of een lekker kopje soep verkrijgen.

Het hele museum is rolstoelvriendelijk.  Zo zijn er brede paden, geen drempels, invalide toiletten. Tevens beschikt het museum over eigen rolstoelen en rollators die gratis ter beschikking worden gesteld.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum – Korting

  • 10% korting per persoon
  • maximaal 4 personen
  • korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

Om voor deze aantrekkelijke korting voor Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in aanmerking te komen, bestelt u eenvoudig de NapPas online. De NapPas brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is de NapPas onbeperkt geldig per jaar en profiteert van diverse kortingen voor dagjes uit. NapPas is aangesloten bij meer dan 250 dagjes uit, dus er is keuze zat.

Bestel daarom vandaag nog de NapPas en profiteer van uit met korting!