Paar dagen weg

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Wilt u een paar dagen weg, maar weet u nog niet waarheen? De NapPas is de ultieme oplossing voor u. NapPas is namelijk aangesloten bij diverse dagjes uit in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse attractieparken, helikoptervluchten, karten en nog veel meer. Wilt u liever cultuur opsnuiven met uw kinderen dan kan dat in de diverse musea! Ons aanbod van dagjes uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus er is keuze zat om een paar dagen weg te gaan.

Paar dagen weg met korting

Als u een paar dagen weg wilt met het gezin dan kost dat altijd geld. Stel dat u met zijn vieren weggaat dan moet u voor vier personen betalen. NapPas heeft hier rekening mee gehouden en op een NapPas kunnen maar liefst 4 personen korting krijgen. U vraagt zich natuurlijk af hoe dit werkt. De NapPas bestelt u bij ons op de website voor slechts € 19,95 per jaar. Vervolgens krijgt u de NapPas thuisgestuurd en kunt u naar het betreffende uitje gaan. U hoeft alleen maar de pas te laten zien en u profiteert dan van de aantrekkelijke kortingen.

Een paar dagen weg en onze voordelen

De NapPas is bovendien onbeperkt geldig per jaar. Stel dat u meerdere keren naar een attractiepark wilt gaan dan is dat mogelijk met de NapPas! U hoeft zich ook geen zorgen te maken als u een paar dagen weg wilt en het regent. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan dagjes uit die overdekt zijn. Op onze website kunt u hier ook op filteren, zodat u een uitje op maat kan maken. Voor gezinnen die op de portemonnee letten is de NapPas natuurlijk de ultieme oplossing. NapPas heeft het allemaal om een paar dagen weg te gaan!

NapPas voordelen op een rij

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel hier snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!

Alle voordelen van de NapPas nog eens op een rijtje:

  • Korting met het hele gezin voor allerlei uitjes
  • Dé oplossing voor gezinnen met een kleine portemonnee
  • Tot wel 50% korting!
  • Gevarieerd en landelijk aanbod van uitjes
  • Met het hele gezin op stap: maximaal 4 personen krijgen korting
  • Een leuk en goedkoop dagje uit
  • Onbeperkt gebruik van de Voordeelpas

Deze voordelen wilt u toch ook niet mislopen? Bestel de NapPas online en profiteer!