Pandora Escape Room Zoetermeer

Enjoy 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Er is bij ons een geheime kamer ontdekt, waar jarenlang niemand van af wist. Blijkbaar zijn er in het verleden illegale activiteiten geweest in deze kamer? Het is aan jou om de geheimen die zich hier hebben afgespeeld uit te zoeken en te ontrafelen.

Lukt het jou om de mysteries op te lossen? Kan jij verborgen linken leggen? Kan jij onder tijdsdruk presteren? Kortom, gaat het jou lukken om binnen 60 minuten de kamer te verlaten? Er zijn er maar weinigen die dit gepresteerd hebben.

Pandora Escape Room Zoetermeer is gelegen bij het Buytenparklaan aan de rand van Zoetermeer. Een bezoek aan onze leuke escaperoom kun je bijvoorbeeld combineren met andere leuke sportactiviteiten in de buurt.

Na afloop is er gelegenheid om zowel binnen als buiten na te praten wat je allemaal hebt ervaren tijdens de spannende 60 minuten. Dit kun je doen onder het genot van iets lekkers en je mag uiteraard ook gezellig naborrelen op het terras.

Beleef deze unieke ervaring met je vrienden, collega`s, klasgenoten en of familie. Het is een uitdaging om alle puzzels binnen de tijd op te lossen.

Korting met NapPas

– 10% korting geldig voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen
– Korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of kortingen
– Bij meer dan 6 personen geldt er een korting van 20% op de prijs

– Reserveren via 06 – 46077253 of via onze website
– Makkelijk te bereiken met OV, fiets of auto