Paracentrum Texel

Parachutespringen met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

De tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Tijdens een inleidend instructie legt één van onze instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Bij Paracentrum Texel beleeft u de dag van uw leven en deze dag zal u nooit vergeten!

Paracentrum Texel en de sprong

Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. De sprong geeft u het ultieme gevoel dat u nog nooit gevoeld heeft.

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Het hele eiland ligt letterlijk onder u. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute.

Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar Texelse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing; als een veertje bereikt u de grond. Familie, vrienden en toeschouwers kunnen hierbij leuke foto’s maken bij de landing zodat dit altijd een mooie herinnering geeft.

Paracentrum Texel en korting

 10% korting per persoon (U betaalt € 189,00 ipv € 209,00)
– maximaal 4 personen
– korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen

Om van deze korting gebruik te maken bestelt u de NapPas online voor slechts € 29,95 per jaar. Naast de korting voor Paracentrum Texel ontvangt u ook nog eens korting voor meer dan 250 dagjes uit in Nederland. De NapPas is de ideale oplossing voor mensen die op hun portemonnee letten. NapPas is aangesloten bij diverse uitjes door heel Nederland, dus er zit altijd wel iets bij.

U wilt deze korting toch ook niet mislopen? Bestel de NapPas daarom en profiteer van uit met korting!