Piet Plezier

Plezier gegarandeerd met diverse kortingen!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Een hele dag actief bezig zijn in een schitterende omgeving van Piet Plezier. Maak een tocht van 1 of 1,5 of 2 uur op de vierwielige trapkarren door de bossen en langs de vennen. Bij deze tocht kijkt u uw ogen uit en deze tocht zal u nooit vergeten. Of kies voor de spannende fotozoektocht, wie kan alle foto’s op de goede plaats herkennen en wint de Piet Plezier trofee? Het is altijd leuk om het wedstrijdgevoel erin te houden en dat gaat zeker lukken met de Piet Plezier trofee!

Piet Plezier en activiteiten

Activiteiten, ontspanning en smikkelen in een bosrijke omgeving bij de vennen! Daarna een spelletje midgetgolf of snookergolf of rollerbal valt ook altijd in de smaak. En om met dat laatste te eindigen; een heerlijke barbecue op een van onze mooie terrassen is een aangename afsluiting van uw dag.

Piet Plezier staat garant voor plezier en er zijn dus diverse activiteiten waar de kinderen zich kunnen vermaken. De variatie van ontspanning en smikkelen in een bosrijke omgeving maakt het park zo leuk. Het is ook mogelijk om een mooie wandeling te maken in de bossen. Voor de grotere groepen zijn er ook uitgebreide programma’s die een complete dag vullen.

Piet Plezier en uw voordeel

Midgetgolf € 1,- korting per persoon. (maximaal 4 personen)

Bos- en vennentocht op de vierwielige trapkar van € 20,- voor € 15,-
( 1 uur route, maximaal 4 personen)

Arrangementenkorting:

Brabants Kwartierke met gebak en fotozoektocht;
geen € 24,- maar € 17,50 p.p. (vanaf 8 personen)

Bij NapPas profiteert u van uit met korting voor diverse uitjes in Nederland. De NapPas kost slechts € 19,95 per jaar en is onbeperkt geldig. De NapPas is de oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee. U krijgt met de NapPas korting op o.a. attractieparken, speeltuinen, dierentuinen, speelparken en veel meer!

U wilt deze korting toch niet mislopen? Bestel de NapPas eenvoudig online en profiteer van aantrekkelijke kortingen!