Pitch & Putt Bussloo

Pitch & Putt in Bussloo en verzilver een mooie korting van 10%!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Pitch & Putt Bussloo is gelegen midden in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer in een prachtige landelijke omgeving. De baan is aangelegd in een fraaie bosrijke omgeving. Iedereen mag na een korte uitleg de baan op, afstanden zijn tussen de 30 en 70 meter. Een bezoek aan Pitch & Putt Bussloo staat garant voor een leuk dagje uit!

Pitch & Putt Bussloo – activiteiten

Tevens bieden wij als extra activiteiten Klootschieten, Voetgolf, Minigolf USA (dit is geen midgetgolfbaan, maar een baan op kunstgras, zeer uitdagend in een prachtige tuin aangelegde Amerikaanse minigolfbaan) en levend tafelvoetbal aan.

In ons mooie clubhuis kunnen wij u in een sfeervolle ambiance ontvangen.

Pitch & Putt Bussloo en korting

 10% korting per persoon op alle activiteiten (Pitch&Putt, Minigolf USA, Levend Tafelvoetbal, Voetgolf en Klootschieten)
– Maximaal 4 personen
– Niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen
– Verplicht vooraf per mail te reserveren o.v.v. NapPas

Deze korting ontvangt u door de NapPas online te bestellen. Naast de korting voor Pitch & Putt Bussloo ontvangt u ook nog korting voor andere uitjes. NapPas is aangesloten bij uitjes door heel Nederland. Jaarlijks worden de uitjes uitgebreid dus het blijft altijd variërend. Er zijn ook uitjes die overdekt zijn, dus daar kunt u terecht als het geregend heeft. Op onze website kunt u gebruikmaken van een handige zoekfunctie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld een selectie maken op type uitje, maar ook op provincies.

Bestel de NapPas en profiteer van aantrekkelijke kortingen!