Polfermolen

Binnenzwembad, fitness of sauna met 10% korting!

Bestel jouw NapPas

En profiteer van deze korting!

Kom heerlijk zwemmen in het kraakheldere water van het overdekte zwembad of in het buitenbad van sport- en recreatiecentrum de Polfermolen. Beide zwembaden zijn voorzien van een glijbaan. De glijbaan is natuurlijk heel leuk voor uw kinderen. Als u met de kinderen gaat zwemmen, dan beleven ze de dag van hun leven. Er is zoveel te doen in de Polfermolen. Het is dus het ideale uitje om te bezoeken. U wilt dit toch ook niet missen?

Polfermolen is meer dan alleen zwemmen

Maar zwemmen is niet het enige wat u bij de Polfermolen kunt doen, want u kunt nog veel meer doen.
De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul is dè plek waar alles kan. U vindt er naast zwembaden, een hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. Er is dus niet alleen wat voor de kinderen te doen, maar ook voor de volwassenen. Dus voor verkwikkende in- en ontspanning kunt u terecht bij de Polfermolen.

Polfermolen en uw voordeel

– 10% korting op de entree van het binnenzwembad, fitness of de sauna
– korting is niet geldig i.c.m. andere acties en of korting
– maximaal 4 personen

U krijgt de korting voor de Polfermolen door de NapPas online te bestellen. De NapPas is de kortingspas voor dagjes uit. Het aanbod aan dagje uit wordt ook jaarlijks uitgebreid, dus het blijft altijd interessant voor u. Op onze website kunt u eenvoudig een selectie maken van uw type uitje, maar bijvoorbeeld ook in welke plaats u een uitje zoekt.

Bestel de NapPas vandaag nog en profiteer van hoge kortingen voor dagjes uit!